32 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Νίκος Βέρτης: «Θέλω να γίνω πατέρας, αλλά γενηθήτω το θέλημά Tου όπως λέει και η κοπέλα μου»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Έχουν υπάρξει άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και με πρόδωσαν. Δε πειράζει, αυτά είναι μέσα στη ζωή, συμβαίνουν», είπε ο Νίκος Βέρτης.

Για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά, την προσωπική του ζωή που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τους ανθρώπους που τον έχουν προδώσει, μίλησε σήμερα το πρωί (04.10.2024) στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Νίκος Βέρτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Θεό, σχολιάζοντας πως είναι δικό Του θέλημά να κάνει παιδιά.

«Όσο περνάνε τα χρόνια θέλω να κάνω παιδιά αλλά γενηθήτω το θέλημά Tου. Θα έρθει κι αυτό. “Γενηθήτω το θέλημά Tου” λέει και η κοπέλα μου. Δεν κάνω υπερπροσπάθεια για να μη γίνει γνωστή η προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι το κρύβω», είπε αρχικά.

«Η δική μου οπτική είναι τέτοια που λέει ότι όταν πηγαίνω σπίτι μου, πρέπει να σβήνουν τα φώτα. Μου αρέσει να υπάρχει μια “φυσιολογικότητα” στα πράγματα, σχολίασε για την προσωπική του ζωή.

«Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να μπορούσαν να περάσουν από τη δόξα και τα λεφτά. Θα δουν ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι περιουσία. Τι είναι η ουσία; Περί της ουσίας, δεν είναι η ουσία της ζωής. Η ουσία της ζωής είναι τα πολύ απλά πράγματα. Αυτά σε γεμίζουν» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο.

«Έχουν υπάρξει άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και με πρόδωσαν. Δε πειράζει, αυτά είναι μέσα στη ζωή, συμβαίνουν. Μαθαίνεις πολλά πράγματα από τα προβλήματα. Συγχωρώ τους ανθρώπους, απλά θα με πληγώσει πολύ αν ξαναγίνει το ίδιο πράγμα», εξομολογήθηκε ο Νίκος Βέρτης με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που έχει με πρώην συνεργάτες του.

To άρθρο Νίκος Βέρτης: «Θέλω να γίνω πατέρας, αλλά γενηθήτω το θέλημά Tου όπως λέει και η κοπέλα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ