23.4 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ματθαίος Γιαννούλης: «Είδα το βίντεο με την Ματούλα Ζαμάνη και είπα ότι θα κάνω εμετό»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγνοείται ιστορική εικόνα από Ναό της Σαρακίνας

Ερώτημα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων απηύθυνε ο δικηγόρος Βασίλειος...

Ιταλία: Τρόμος για 200 επιβάτες σε πτήση – Ξέσπασε φωτιά στο φτερό

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες αεροπλάνου στην Ιταλία, όταν κατά...

Κρασί: Στα περσινά επίπεδα η ελληνική οινοπαραγωγή – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Ελαφρώς αυξημένη κατά 0,15% εμφανίζεται φέτος η παραγωγή κρασιού...

Το δικό του σχόλιο για την Ματούλα Ζαμάνη έκανε ο Ματθαίος Γιαννούλης. Όπως είπε είδε το επίμαχο βίντεο και αισθάνθηκε αηδία.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης σχολίασε την κίνηση που έκανε η Ματούλα Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό. Όπως είπε ο γνωστός τραγουδιστής, η σύζυγός του, του έδειξε το βίντεο και της είπε ότι θα κάνει εμετό.

«Έχω χάσει 22 κιλά, ήμουν βόδι πριν. Όταν δεν βρίσκεις ρούχα να αγοράσεις, αισθάνεσαι βόδι. Υπάρχει ομορφιά στη μόδια, αλλά όταν είσαι χοντρός δεν μπορείς να βάλεις κάτι πάνω σου και αναγκάζεσαι να βάζεις φόρμες», ανέφερε αρχικά ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης πρόσθεσε: «Τη Ματούλα Ζαμάνη δεν την ήξερα, εγώ ακούω νησιώτικα και λαϊκά, αλλά έμεινα άφωνος γιατί είναι μοναδική. Κάποιες στιγμές αισθάνεσαι την ανάγκη να πεις ότι εγώ θα βγάλω τη μπλούζα μου και θα την πετάξω για να μη νιώθω μειονεκτικά, άνθρωπος είμαι.

Βγάζοντας τα ρούχα σου πάνω στη σκηνή, δεν είναι κάτι ευγενικό. Αν αισθάνεσαι πως θες να το κάνεις, καλά κάνεις, υπάρχει όμως κοινό που θα μπορούσε να προσβληθεί». Ο Ματθαίος Γιαννούλης κατέληξε για τη Ματούλα Ζαμάνη: «Μου έδειξε το βίντεο η γυναίκα μου και της είπα “άσε με γιατί θα κάνω εμετό”, αηδία ένιωσα».

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει την Ματούλα Ζαμάνη να τραγουδά το «Μιλώ για σένα», ένα τραγούδι που προκαλεί «πανικό» στους θαυμαστές της. Στο τέλος της ερμηνείας της, φώναξε: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση».

Τότε η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της, την πέταξε στο πλήθος και αποχώρησε από την σκηνή.

To άρθρο Ματθαίος Γιαννούλης: «Είδα το βίντεο με την Ματούλα Ζαμάνη και είπα ότι θα κάνω εμετό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ