29 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Light σε δημοσιογράφους: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5.000 ευρώ, δεν αστειεύομαι»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο τράπερ Light έκανε πρόταση γάμου στην Άννα Θεοδωρίδη και επέστρεψαν στην Ελλάδα από την Ιταλία. Στο αεροδρόμιο έπεσαν πάνω στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

O Light ξέρει να κεντρίζει τα βλέμματα και με τις ατάκες του, να γίνεται θέμα συζήτησης. Αυτή τη φορά, τροφή για σχόλια αναμένεται να δώσουν τα όσα είπε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά την επιστροφή του από το ταξίδι στην Ιταλία. Ο καλλιτέχνης, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για τα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά των τράπερ αλλά και για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη.

«Δεν περίμενα την πρόταση γάμου. Το πρώτο άτομο που το είπα ήταν η μαμά μου, χάρηκε πολύ και συγκινήθηκε», είπε αρχικά η σύντροφος του Light, με τον ίδιο να προσθέτει: «Της έκανα την πρόταση γάμου, είπε ναι και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι». 

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τους τράπερ, ο Light απάντησε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μπείτε στο Instagram μου να δείτε. Έχω πολύ ψωμί στο Instagram. Έχω πει πολλά πράγματα και έχω κάνει και δημοψήφισμα για τον κύριο Βελόπουλο.

Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές δώστε μου 5.000 ευρώ και θα βγω να μιλήσω. Δεν αστειεύομαι για το θέμα με τα λεφτά, είμαι πολύ σοβαρός με τα οικονομικά μου». 

Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Ιταλία, όπου ο γνωστός τράπερ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, δίνοντάς της ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι. Ο Light και η Άννα Θεοδωρίδη είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δύο τους είναι πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα ο Light έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι επιθυμεί να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια με την Influencer.

To άρθρο Light σε δημοσιογράφους: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5.000 ευρώ, δεν αστειεύομαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ