23.4 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Γερουλάνος: Μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη – Θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγνοείται ιστορική εικόνα από Ναό της Σαρακίνας

Ερώτημα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων απηύθυνε ο δικηγόρος Βασίλειος...

Ιταλία: Τρόμος για 200 επιβάτες σε πτήση – Ξέσπασε φωτιά στο φτερό

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες αεροπλάνου στην Ιταλία, όταν κατά...

Κρασί: Στα περσινά επίπεδα η ελληνική οινοπαραγωγή – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Ελαφρώς αυξημένη κατά 0,15% εμφανίζεται φέτος η παραγωγή κρασιού...

Αισιοδοξία για μεγάλη προσέλευση στις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Α’ Αθηνών Παύλος Γερουλάνος, μια μέρα μετά την κεντρική προεκλογική ομιλία που πραγματοποίησε στην Αθήνα.

Ειδικότερα, ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ότι «πιστεύω ότι θα περάσουμε άνετα τον πήχη των 270 χιλιάδων ψηφοφόρων των προηγούμενων εσωκομματικών εκλογών, μπορεί αν φτάσουμε τις 350.000».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ανέφερε επιχειρήματα για την υποψηφιότητά του και γιατί μπορεί να ηγηθεί του κόμματος, τονίζοντας ότι «είμαι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με τον ίδιο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, «διακυβεύεται το τι περιμένει κανείς από τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά».

«Με μεγάλη χαρά θα συνεργαστώ με τους συνυποψήφιους μου την επόμενη μέρα»

Σε περίπτωση που προκριθεί στον δεύτερο γύρο, ο Παύλος Γερουλάνος είπε ότι θα επιδιώξει ντιμπέιτ με τον συνυποψήφιό του. Σημειώνεται ότι οι δεύτερες κάλπες του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα διεξαχθούν στις 13 Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «με μεγάλη χαρά θα συνεργαστώ με τους συνυποψήφιους μου την επόμενη μέρα, εφόσον και εκείνοι σπάζονται την προσπάθεια την οποία θα κάνουμε».

«Την Κυριακή ψηφίζουμε για πρωθυπουργό»

«Πριν τρεις μήνες, ξεκινήσαμε ψάχνοντας αρχηγό του τρίτου κόμματος. Ο πήχης ψηλά. Αλλά όχι τόσο ψηλά. Δεν πρόλαβε να βγει το καλοκαίρι και αρχίσαμε να ψάχνουμε αρχηγό της αξιωματικής aντιπολίτευσης. Ακόμα πιο ψηλά ο πήχης. Και τώρα, στέκω εδώ μπροστά σας, και σας λέω: Την Κυριακή, ψηφίζουμε για πρωθυπουργό», υπογράμμισε χθες στην κεντρική ομιλία του ο Παύλος Γερουλάνος.

Πρόσθεσε πως «την Κυριακή ψηφίζουμε για τον άνθρωπο που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ και θα το απογειώσει. Που θα δώσει στο ΠΑΣΟΚ την αξία που αξίζει. Που θα κοιτάξει τον κ. Μητσοτάκη στα μάτια και θα του πάρει τις εκλογές. Τη μπουκιά από το στόμα. Τόσο ψηλά έχει ανέβει ο πήχης!».

Όπως σημείωσε, «τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου το πρωί, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, θα ανοίξουν τις τηλεοράσεις τους. Αν εμείς μείνουμε στα ίδια, ή κάπως στα ίδια, θα τις ξανακλείσουν. Αν όμως, τους δώσουμε κάτι καινούργιο, θα τις κρατήσουν ανοιχτές. Για να δουν, αν το ΠΑΣΟΚ έμαθε. Αν το ΠΑΣΟΚ κατάλαβε. Αν το ΠΑΣΟΚ θέλει να συνδεθεί ξανά με την κοινωνία. Αν αντιλαμβανόμαστε τα αδιέξοδα, που δημιουργεί σε κάθε πολίτη η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και αν εμείς δίνουμε διέξοδο, σε αυτά του τα αδιέξοδα».

Τόνισε, μάλιστα, πως «για λίγο ακόμα, θα μας δώσουν την προσοχή τους. Και στη Δημοκρατία, η προσοχή του λαού είναι πολιτικό κεφάλαιο. Στο χέρι μας θα είναι να την επενδύσουμε σωστά. Και αν τα κάνουμε όλα όπως πρέπει; Θα μας δώσουν απλόχερα, ξανά, την εμπιστοσύνη τους. Την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε τις εκλογές. Γιατί, αν τα κάνουμε όλα αυτά σωστά, θα ξανανιώσει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας, αυτό που, καιρό τώρα ψάχνουν με αγωνία: Την ελπίδα! Την ελπίδα για αλλαγή. Αυτό αναζητούν και αυτό τους χρωστάμε».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ