26.2 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Τέιλορ Σουίφτ: Η δωρεά της σε τράπεζα τροφίμων του Κάρντιφ για περισσότερους από 900 ανθρώπους

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά τη sold-out συναυλία της στο Principality Stadium του Κάρντιφ, στις 18 Ιουνίου, η Τέιλορ Σουίφτ έκανε μια γενναιόδωρη δωρεά σε τοπική τράπεζα τροφίμων, επιτρέποντας στην οργάνωση να αγοράσει τρόφιμα για 925 ανθρώπους γεμίζοντας σχεδόν δύο φορτηγά.

Mε αυτή την κίνηση συνέχισε την φιλανθρωπική της παράδοση να στηρίζει τράπεζες τροφίμων σε κάθε πόλη που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Eras Tour».

Για το φως της δημοσιότητας στο παγκόσμιο ζήτημα της φτώχειας

Η διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας τροφίμων του Κάρντιφ, Rachel Biggs δήλωσε ότι είναι απίστευτα ευγνώμονες στην τραγουδίστρια «για το φως της δημοσιότητας στο παγκόσμιο ζήτημα της φτώχειας».

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε εμάς, ενώ ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρειάζεται την υποστήριξή μας για πρώτη φορά», σημείωσε, τονίζοντας ότι φέτος η φιλανθρωπική οργάνωση αγόρασε υπερδιπλάσια ποσότητα φαγητού σε σύγκριση με πέρυσι.

Το ευχαριστώ στην Τέιλορ Σουίφτ

Η Cardiff Foodbank ευχαρίστησε την πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι η δωρεά ήταν «πέρα από τα πιο τρελά τους όνειρα».

Επίσης συμφώνησε με την ομάδα της Σουίφτ να μην μιλήσουν για το «γενναιόδωρο» ποσό που δόθηκε, αλλά είπε ότι «αυτό ήταν μία τεράστια βοήθεια».

Η κ. Biggs ανέφερε επίσης, σύμφωνα με το BBC, ότι η ομάδα της τραγουδίστριας μετέφερε τις «προσωπικές της ευχαριστίες για το έργο όλων όσων εργάζονται στην Cardiff Foodbank».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ