18.1 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Παύλος Πολάκης στο One: Λάθος μου ο Κασσελάκης, δεν κατεβαίνω για να χάσω

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο One Channel ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, αναγνωρίζοντας το λάθος του με τον Στέφανο Κασσελακη, μιλώντας για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα και για τον πήχη που βάζει στην κούρσα ηγεσίας.

«Αντί να ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας βγάλει πρώτη δύναμη», εμείς λέγαμε ότι θα κάνουμε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις «και αυτοί μας φτύνανε», σημείωσε ο κ. Πολάκης για τα αίτια της βαριάς ήττας του 2023.

Λάθος μου ο Κασσελάκης

Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής στον κ. Κασσελάκη, παραδέχτηκε ότι «είναι και δικό μου λάθος» η εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος.

«Oύτε πολιτικό επιτελείο έφτιαξε», ενώ «τα σκέπασε όλα η εικόνα της προσωπικής του υπερπροβολής, της ιδιοσυγκρασίας του, του πλούτου…», είπε ο κ. Πολάκης, για να κλιμακώσει την κριτική επικαλούμενος το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να χάνει η ΝΔ ένα εκατομμύριο ψήφους και εμείς 300.000».

Δεν θα χάσω

Στο ενδεχόμενο να επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, «έχω δηλώσει ότι εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλω μια κυβερνώσα Αριστερά. Αν ήθελα να κάνω ένα κόμμα κομματάκι για να κάνω το κομμάτι μου, θα το είχα κάνει από το 2023» ξεκαθάρισε ο κ. Πολάκης, συμπληρώνοντας ότι «η εμπειρία του δήμου Σφακίων μου λέει ότι πρέπει να έχεις κυβερνώσα δύναμη για να αλλάξεις το μέλλον των ανθρώπων».

Για τις εσωκομματικές εκλογές είπε «δεν κατεβαίνω για να χάσω, και είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που λέω. Εγώ θέλω την μαζική συμμετοχή. Θέλω τη συμμετοχή».

Ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας ότι «αν ο κόσμος έρθει μαζικά ,εγώ δεν φοβούμαι», βλέποντας μάλιστα ότι ο δημόσιος λόγος του έχει διείσδυση «από τους τίμιους κεντροδεξιούς μέχρι την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Π;vς νομίζετε ότι πήρα το δήμο Σφακίων;» διερωτήθηκε.

Παύλος Πολάκης: Δεν θα στήσω στον τοίχο τον Τσίπρα

Κληθείς να τοποθετηθεί για τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «τις ανέλαβε τις ευθύνες του και παραιτήθηκε ο Αλέξης. Άλλοι δεν παραιτήθηκαν» είπε ο κ. Πολάκης, για να προσθέσει ότι «εγώ τον Αλέξη τον πίστεψα ήταν ένας από τους λίγους που πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ κι έβαλα πλάτη όσο λίγοι απέναντι στη διαπλοκή». «Εγώ με τον Αλέξη Τσίπρα διαφώνησα σε πάρα πολλά πράγματα από το 2021 και μετά και φάνηκε το 2023» γνωστοποίησε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός. Ωστόσο, «εγώ δεν θα στήσω στον τοίχο να πυροβολήσω τον πρώτο άνθρωπο της Αριστεράς μετά τον πόλεμο που είπε «πάμε να κυβερνήσουμε».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ