20.3 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ισραήλ: Μητέρα-ηρωίδα θυσιάστηκε για να σώσει το 9 μηνών παιδί της στην επίθεση ενόπλων στο Τελ Αβίβ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Ιράν δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει το συσχετισμό δύναμης

Η πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, στο φόντο...

Φάμελλος για Αυγή και Κόκκινο: Αναγκαιότητα η ύπαρξη των μέσων

Με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Αυγής και του ραδιοσταθμού «Στο...

«Έξαλλη» on air η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη: «Σε ποιον αναφέρεσαι;»

Ένα «δολοφονικό» βλέμμα έριξε η Ράνια Τζίμα στον Γιάννη...

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός εξόντωσε 902 οικογένειες Παλαιστινίων

Το γραφείο Τύπου της Γάζας συγκέντρωσε τα δημοτολόγια και...

Μία μητέρα-ηρωίδα ήταν μεταξύ των ανθρώπων που έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς ένοπλων Παλαιστίνιων σε στάση του τραμ στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, όταν εξαπέλυσαν επίθεση αδιακρίτως χθες Τρίτη (01/10) σκοτώνοντας τουλάχιστον επτά άτομα και αφήνοντας δέκα τραυματίες.

Πρόκειται για την 33χρονη Inbar Segev-Vigder, η οποία θυσιάστηκε για να προστατεύσει το εννέα μηνών παιδί της, μπαίνοντας μπροστά στους ένοπλους άνδρες για να δεχθεί εκείνη τις σφαίρες.

Όπως δήλωσαν σήμερα Ισραηλινοί αξιωματούχοι, η 33χρονη πυροβολήθηκε θανάσιμα ενώ προστάτευε το παιδί της.

«Ένα από τα θύματα της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ, η Inbar Segev-Vigder, δολοφονήθηκε ενώ προστάτευε τον 9 μηνών γιο της Ari. Του έσωσε τη ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο σπαραγμός. Ας είναι ευλογία η μνήμη των θυμάτων», ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός του Ισραήλ στο Χ για το τραγικό συμβάν που στέρησε τη ζωή σε τουλάχιστον επτά ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο 26χρονος Έλληνας, κάτοικος Ιερουσαλήμ, Ίωνας Καρούσης.

«Μόνο σπαραγμός» – Η ανάρτηση του Ισραήλ στο Χ

Σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο ενημέρωσης KAN, η Segev προστάτευσε το μωρό της με το σώμα της κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία μιας άλλης γυναίκας, που επέβαινε στο τραμ, η οποία περιέγραψε στο Ynet τα εξής: «Η Segev πήγε να κατέβει από το τρένο και πυροβολήθηκε. Ακούσαμε το μωρό να ουρλιάζει. Το βγάλαμε από το καρότσι».

Η Segev ζούσε στο Τελ Αβίβ και είχε ένα στούντιο γυμναστικής στο κέντρο της πόλης. Ο σύζυγός της, Yaari Vigdar, είναι στρατιώτης στην εφεδρεία που αυτή τη στιγμή πολεμά στην Γάζα και στο βορρά, πρόσθεσε το ΚΑΝ.

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων της επίθεσης

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, oι Ισραηλινές αρχές έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής τα ονόματα πέντε θυμάτων, μεταξύ των οποίων και η 33χρονη μητέρα.

Τα θύματα που έχουν κατονομαστεί είναι ο 42χρονος Ilya Nozadze, η 24χρονη Revital Bronstein, η 33χρονη Inbar Segev Vigdar, η 40χρονη Nadia Sokolenko και η 30χρονη Shahar Goldman.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, επτά άνθρωποι δολοφονήθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν στην επίθεση σε σταθμό του τραμ στη Γιάφα.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ