18.1 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ένοχος δηλώνει ο γιατρός που συνδέεται με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πολυαγαπημένος Μάθιου Πέρι, γνωστός από την σειρά «Τα Φιλαράκια» ως Τσάντλερ, βρέθηκε νεκρός στις 28 Οκτωβρίου του 2023 στο σπίτι του στο Πασίφικ Παλισέιντς του Λος Άντζελες σε ηλικία 54 ετών.

Ο εισαγγελέας των ΗΠΑ Μάρτιν Εστράδα  δήλωσε ότι οι ερευνητές διεξήγαγαν ευρεία έρευνα μετά τον θάνατο του Πέρι, η οποία «αποκάλυψε ένα ευρύ, υπόγειο εγκληματικό δίκτυο που ήταν υπεύθυνο για τη διανομή μεγάλων ποσοτήτων κεταμίνης στον κ. Πέρι και σε άλλους.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Πέρι – ο οποίος στο παρελθόν περιέγραψε λεπτομερώς την επί δεκαετίες μάχη με τα ναρκωτικά  – «ξαναέπεσε στην εξάρτηση» το περασμένο φθινόπωρο, δήλωσε ο εισαγγελέας των ΗΠΑ ανακοινώνοντας τις κατηγορίες. Οι κατηγορούμενοι «εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα εθισμού του κ. Πέρι», δήλωσε.

Σύμφωνα με το Associated Press, άνθρωποι από το περιβάλλον του Πέρι είπαν στους ερευνητές του ιατροδικαστή ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης. Ο ιατροδικαστής είπε ότι τον παρακολουθούσαν ένας ψυχίατρος και ένας αναισθησιολόγος και η τελευταία θεραπεία με κεταμίνη έγινε μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του, ανέφερε το AP. Ο Πέρι προμηθεύτηκε δεκάδες φιαλίδια κεταμίνης από έναν μόνο από τους κατηγορούμενους, με κόστος τουλάχιστον 200 δολάρια ανά φιαλίδιο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Τον Αύγουστο του 2024, ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι στο Λος Άντζελες είχαν ο ανακοινώσει πως συνολικά πέντε άτομα κατηγορούνται για τον θάνατο με κεταμίνη του γνωστού ηθοποιού.

Δύο από τους κατηγορούμενους -ένας γιατρού και μιας γυναίκας που φέρεται να είναι γνωστή ως «Η Βασίλισσα της Κεταμίνης», η οποία κατηγορείται ότι πούλησε στον Πέρι την παρτίδα κεταμίνης που τον σκότωσε- είχαν συλληφθεί. Άλλοι τρεις, συμπεριλαμβανομένου ενός γιατρού και του βοηθού του ηθοποιού, βρίσκονταν σε συμφωνίες απολογίας για ομοσπονδιακές κατηγορίες για ναρκωτικά σε σχέση με τον θάνατο αυτό, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Δρ Μαρκ Τσάβες, γιατρός της Καλιφόρνιας,  υπέγραψε συμφωνία με τους εισαγγελείς για να δηλώσει ένοχος σε μία μόνο κατηγορία κακουργήματος για συνωμοσία με σκοπό τη διανομή κεταμίνης, ενός αναισθητικού βραχείας δράσης με παραισθησιογόνες ιδιότητες.

Σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, ο Τσάβες που ήταν μεταξύ των πέντε ατόμων που κατηγορήθηκαν για τον θάνατο από υπερβολική δόση του 54χρονου Μάθιου Πέρι, αναμένεται να δηλώσει ένοχος για παράνομη διανομή του φαρμάκου κεταμίνη.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ