21.2 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Δολοφονία δικαστή στο Κεντάκι – Ο δράστης είχε βρει τον αριθμό της κόρης του στο κινητό του

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απολύθηκε ο «καθηγητής φάντασμα»

Ο καθηγητής νομικών επέστρεψε στην εργασία του μετά από...

ΚΚΕ: Αναμενόμενη η επίθεση του Ιράν – H βαρβαρότητα του Ισραήλ ανοίγει τις πύλες της κολάσεως για τους λαούς

Αναμενόμενη εξέλιξη χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την πυραυλική επίθεση του Ιράν στο...

Ανάβαση στον Όλυμπο με αναπηρικό αμαξίδιο (φωτό)

Εθελοντές διασώστες της ΕΟΔΥΑ συμμετείχαν στη δράση ανάβαση στον...

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Όλες οι εκδηλώσεις του Οκτωβρίου

Φθινοπωρινές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες στο αγαπημένο spot...

Εχθές, Τρίτη (1/10) σε μια μικρή πόλη του Κεντάκι, ο 43χρονος σερίφης Shawn ‘Mickey’ Stines δικάστηκε για τη δολοφονία του 54χρονου φίλου του και δικαστή Kevin Mullins.

Σύμφωνα με το βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος, ο Stines εισήλθε στο γραφείο του Mullins και τον πυροβόλησε επανειλημμένα. Παράλληλα, ο Mullins φαίνεται να προσπαθεί να συρθεί με την καρέκλα στη γωνία του δωματίου, με τον Stines να συνεχίζει να πυροβολεί.

Το πιο ανατριχιαστικό πλάνο είναι όταν ο Stines πάει να φύγει, αλλά σταματά, σπρώχνει την καρέκλα του γραφείου στην άκρη και πυροβολεί ξανά τον δικαστή, προτού αποχωρήσει οριστικά από το γραφείο του.

«Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

Η στιγμή που ο σερίφης πυροβολεί τον δικαστή

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο Stines είχε βρει τον αριθμό τηλεφώνου της κόρης του στο κινητό του Mullins και είχε προσπαθήσει να την καλέσει από το τηλέφωνο του δικαστή, εν μέσω συνεχιζόμενων εικασιών για ένα πιθανό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία.

«Όλα φαινόντουσαν καλά μεταξύ τους»

Οι δύο άντρες, λίγες ώρες πριν από τον πυροβολισμό, ο σερίφης και ο δικαστής, που ήταν μακροχρόνιοι φίλοι, είχαν φάει μεσημεριανό σε ένα εστιατόριο λίγα μέτρα μακριά από το δικαστήριο.

«Όλα φαινόντουσαν καλά μεταξύ τους. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», δήλωσε ένας από τους υπαλλήλους που τους εξυπηρέτησε εκείνη την ημέρα στη Daily Mail.

«Δεν θα μπορούσες να φανταστείς ότι υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα», τόνισε ο ίδιος.

Το δικαστήριο άκουσε ότι τα πλάνα από την κάμερα παρακολούθησης έδειχναν επίσης τον Stines να κοιτάζει το κινητό του Mullins αρκετές φορές και στη συνέχεια να χρησιμοποιεί το δικό του κινητό και το κινητό του Mullins για να προσπαθήσει να καλέσει την κόρη του πριν από τον πυροβολισμό.

Το βίντεο της δολοφονίας του δικαστή [σκληρές εικόνες]:

Ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού οι δύο άντρες κάποια στιγμή φάνηκε να τσακώνονται. Τότε ο Mullins φέρεται να είπε στον Stines πως «πρέπει να συναντηθούμε ιδιαιτέρως στο γραφείο μου».

Ο κατηγορούμενος δήλωσε αθώος για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ο δικαστής αποφάσισε ότι υπήρχαν βάσιμες ενδείξεις και επέτρεψε την παραπομπή της υπόθεσης σε ένορκη επιτροπή.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ