18.1 C
Volos
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Χαρακόπουλος: Γενιές της ΟΝΝΕΔ προσέφεραν στην παράταξη και την κοινωνία

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«H διαχρονική συνεισφορά της ΟΝΝΕΔ στην παράταξή μας και την κοινωνία είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη και αυτή την σκυτάλη της παρακαταθήκης, που περνάει από γενιά σε γενιά, καλείστε να κρατήσετε ψηλά και εσείς. Χρόνια πολλά στην ΟΝΝΕΔ». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμά του προς τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Ορφέα Γεωργίου, με αφορμή την εκδήλωση για τα 50 χρόνια ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλία.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που δεν ήταν δυνατόν να παραστεί στην εκδήλωση λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, ευχήθηκε «υγεία και δύναμη σε όλες τις γενιές των στελεχών της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλία που προσέφεραν και προσφέρουν στην παράταξη, στην δημοκρατία και στην κοινωνία».

Αναφερόμενος στον ουσιαστικό ρόλο των νέων, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε ότι «εκ των ιδρυτικών σκοπών της ΟΝΝΕΔ είναι η ενεργοποίηση των νέων στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα, δίνοντας φρεσκάδα, καινοτόμες ιδέες και όραμα όχι μόνο στην παράταξη, άλλα και στην κοινωνία. Οι απόψεις και η κριτική ματιά νέων, ενεργών πολιτών, είναι απαραίτητες προκειμένου να σφυρηλατηθούν ιδέες, απόψεις που θα συμβάλουν στην πρόοδο, σε αλλαγές, στην προσαρμογή σε νέα δεδομένα και συνολικότερα στην εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τον τόπο.

Τους νέους μας τους χρειαζόμαστε σε αυτή τη χρονική συγκυρία όσο ποτέ. Διότι, δυστυχώς, από λανθασμένες επιλογές γιγαντώθηκε το κύμα φυγής τους από τη χώρα προς άγραν εργασίας στο εξωτερικό τα χρόνια των μνημονίων, κλονίζοντας το αύριο αυτού του τόπου.

Ωστόσο, η παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία, αποδείχθηκε η μόνη διαχρονικά αξιόπιστη πολιτική δύναμη που “βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά”, οδηγεί τη χώρα σε τροχιά ανόδου και δημοσιονομικής σταθερότητας, αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες για την επιστροφή όσων έφυγαν, άλλα και για την ευημερία όσων παρέμειναν και αγωνίζονται όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ