26.2 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Απίστευτη υπόθεση απάτης στη Λάρισα: Γραμματέας παρίστανε τη δικηγόρο – Γυναίκα που της έδωσε 32.500 ευρώ για δικαστήρια κινδυνεύει τώρα με φυλάκιση!

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση εξαπάτησης που κατήγγειλε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Star, μία γυναίκα – κατά πληροφορίες του οnlarissa.gr από τη Λάρισα – η οποία δηλώνει πως έπεσε θύμα μίας γραμματέα δικηγορικού γραφείου που της παρουσιάστηκε ως δικηγόρος! Αποτέλεσμα ήταν να χάσει 32.500 ευρώ τα οποία η καταγγέλλουσα της έδινε για τα δεκάδες δικαστήρια που είχε με τον πρώην σύζυγό της, αλλά το χειρότερο είναι πως δεδομένου πως η φερόμενη ως δράστιδα δεν εμφανιζόταν στις δίκες, τώρα το φερόμενο ως θύμα που είναι και μητέρα ενός παιδιού κινδυνεύει να μπει στη φυλακή!

Όπως κατήγγειλε μιλώντας με πλάτη στην κάμερα για ευνόητους λόγους, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γυναίκα αυτή μετά το διαζύγιο με το σύζυγό της είχε δεχθεί δεκάδες μηνύσεις από αυτόν.

Την φερόμενη ως δράστιδα την είχε γνωρίσει το 2017. Της έδωσε μία κάρτα η οποία πάνω έγραφε την ιδιότητα της δικηγόρου και της είπε ότι θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.

Όταν άρχισαν να έρχονται στο φερόμενο ως θύμα οι ειδοποιήσεις για τις δίκες, αυτό επικοινώνησε μαζί της ώστε να αναλάβει τις υποθέσεις της. Τόνισε πως η «δικηγόρος» έπαιρνε τα χρήματα για τις δίκες και της έλεγε ότι δε χρειάζεται να παραστεί η ίδια. «Με εξαπάτησε, μου έφαγε 32.500 ευρώ και έφθασα να έχω ποινή φυλάκισης» είπε χαρακτηριστικά.

Η «δικηγόρος» όμως δεν παρέστη σε καμία δίκη με αποτέλεσμα η καταγγέλλουσα να έχει ήδη δύο καταδίκες, να έχει συλληφθεί δύο φορές, να έχει αναγκαστεί να αφήσει το παιδί της σε φιλικό της πρόσωπο και το χειρότερο να κινδυνεύει με εκτιτέα φυλάκιση!

Σημείωσε μάλιστα πως είχε γνωρίσει και τον ιδιοκτήτη του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργαζόταν η «δικηγόρος», ενώ όπως πρόσθεσε, πλέον αυτός την έχει διώξει.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ