21.2 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Αναβλήθηκε στο Εφετείο η δίκη του “σφαγέα” του Βόλου για τις δολοφονίες δυο γυναικών

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απολύθηκε ο «καθηγητής φάντασμα»

Ο καθηγητής νομικών επέστρεψε στην εργασία του μετά από...

ΚΚΕ: Αναμενόμενη η επίθεση του Ιράν – H βαρβαρότητα του Ισραήλ ανοίγει τις πύλες της κολάσεως για τους λαούς

Αναμενόμενη εξέλιξη χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την πυραυλική επίθεση του Ιράν στο...

Ανάβαση στον Όλυμπο με αναπηρικό αμαξίδιο (φωτό)

Εθελοντές διασώστες της ΕΟΔΥΑ συμμετείχαν στη δράση ανάβαση στον...

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Όλες οι εκδηλώσεις του Οκτωβρίου

Φθινοπωρινές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες στο αγαπημένο spot...

Αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά χθες, στο Πενταμελές Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε ο Θανάσης Μυλωνάς, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια για τις δύο δολοφονίες της 75χρονης νονάς του και της 69χρονης Νίκης Μηλίνη. Η αναβολή ζητήθηκε εκ μέρους της υπεράσπισης, λόγω κωλύματος του ενός εκ των συνηγόρων.
Υπενθυμίζεται ότι, ποινή δις ισόβια και επιπλέον πέντε έτη έχει επιβάλλει στον δράστη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων για τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του Ευθυμίας Αβραμίδου – Αλεξούλη με 42 μαχαιριές (04/11 2021) και της 69χρονης Νίκης Τσιρογιάννη – Μηλίνη, στη Νέα Ιωνία Βόλου, με 20 μαχαιριές, τον Αύγουστο του 2009. Η Νίκη Μηλίνη ήταν συγκάτοικος με την γιαγιά του στην ίδια οικοδομή, της ζητούσε συχνά χρήματα και την σκότωσε γιατί δεν του έδωσε. Ήταν στο μεταξύ μητέρα, του Γιάννη Μηλίνη, του δικηγόρου που τον εκπροσωπούσε σε όλες τις δίκες για τις παραβατικές συμπεριφορές του.
Ο κατηγορούμενος, έχει ομολογήσει τη δολοφονία της νονάς του και απέδωσε την πράξη σε «βρασμώ ψυχής» γιατί δεν του έδινε χρήματα, ενώ έχει αρνηθεί την διάπραξη της δολοφονίας της 69χρονης Νίκης Τσιρογιάννη – Μηλίνη. Το DNA του έχει ταυτοποιηθεί ωστόσο στο χώρο του εγκλήματος, αλλά και στα νύχια της άτυχης γυναίκας, που πάλεψε για να σωθεί.

Για την δολοφονία της νονάς του είχε δηλώσει πως τελούσε υπό την επήρεια κοκαΐνης. «Δεν το έκανα εγώ, αλλά ο άλλος Θανάσης», είχε αναφέρει, με τις δύο πραγματογνωμοσύνες να έχουν καταδείξει πως ήταν ήρεμος, χωρίς διαταραχές αντίληψης και με πλήρη διαύγεια συνείδησης.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ