17.3 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Στον επιστημονικό συνεργάτη του περιφερειάρχη ζητήματα του Αλμυρού

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ισραήλ: Έκλεισε ο εναέριος χώρος του – Σχεδόν 200 οι πύραυλοι που εκτόξευσε το Ιράν

Δύο Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν απόψε ότι σχεδόν 200 πύραυλοι...

Ημέρα σχολικού αθλητισμού στο Γυμνάσιο Αμπελώνα (φωτό)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που...

Ένα ιρανικό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες

«Όταν δεν γνωρίζεις τον εχθρό, αλλά γνωρίζεις τον εαυτό...

Συνάντηση με τον Αθανάσιο Τσιώρα, επιστημονικό συνεργάτη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στους τομείς του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Σχεδιασμού και Μελετών, είχε ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης σήμερα Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, την συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο απασχόλησαν κυρίως ζητήματα του πρωτογενούς αγροτικού τομέα και συγκεκριμένα η παραγωγή και ανάδειξη ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής του Αλμυρού, με τη σφραγίδα Π.Ο.Π. (Πιστοποιημένη Ονομασία Προέλευσης)

Ο Δήμος Αλμυρού, προχωράει σήμερα, σε πρώτη φάση, στη διαδικασία πιστοποίησης Π.Ο.Π. για το αγουρέλαιο και τα αρωματικά φυτά, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, που θα αποτελέσουν τον καλύτερο πρεσβευτή του Δήμου και θα αναδείξουν τις αρετές του ιδιαίτερου ανθρωπογεωγραφικού περιβάλλοντος του Δήμου.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της συζήτησης τέθηκε και το ζήτημα του Κλειστού Κολυμβητηρίου στον Αλμυρό, πισίνας 25 μέτρων και 6 γραμμών, με βοηθητική πισίνα, αποδυτήρια και κερκίδες, για την κατασκευή του οποίου υπάρχει ρητή δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Κουρέτα, τον οποίο ο Δήμαρχος Αλμυρού ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Πρόκειται για ένα έργο που όταν θα ολοκληρωθεί, θα προσφέρει χρήση με απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα τόσο στη νεολαία της περιοχής όσο και γενικότερα στους δημότες του Αλμυρού, θα ενισχύσει τις αθλητικές υποδομές του Δήμου και θα δώσει νέα πνοή στην ανάπτυξη της ευρύτερης

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ