17.3 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Μαρίνα Λαμπροπούλου για Εύη Βατίδου: «Και πολύ ασχολούμαστε, προκαλεί για να ασχολούνται τα κανάλια»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε για την Εύη Βατίδου, μετά τις δηλώσεις που έκανε η τελευταία για τη Δανάη Μπάρκα και τα ρούχα που επιλέγει.

Οι δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα η Εύη Βατίδου για τη Δανάη Μπάρκα και το βάρος της, συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις. Τη σκυτάλη πήρε η Μαρίνα Λαμπροπούλου με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου πήρε θέση υπέρ της παρουσιάστριας του Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά για την Εύη Βατίδου πως… κάποιες κούκλες είναι απλά για να τις κοιτάς.

«Η Εύη Βατίδου μπορεί να προκαλεί για να ασχολούνται τα κανάλια, και όντως το πέτυχε. Δε το συναντάμε πρώτη φορά. Όταν η ίδια κατηγορεί την κυρία Μπάρκα, την οποία εγώ θεωρώ γλυκύτατη, ταλαντούχα, όλα τα καλά του Θεού έχει, μόνη της ακυρώνει τον εαυτό της. Και πολύ ασχολούμαστε.

Υπάρχουν πάρα πολλές κούκλες και κούκλοι που είναι μόνο για να τους κοιτάς και να τους θαυμάζεις χωρίς να μιλάνε» είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Στις δηλώσεις που έκανε η Εύη Βατίδου για το βάρος της Δανάης Μπάρκα, είχε σχολιάσει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Τέτοιες δηλώσεις από τέτοιους ανθρώπους, υπάρχει μία φράση που θα την πω και θα κλείσω σε αυτή τη φράση, δεν θα το συνεχίσω… είναι η συνομοταξία του τίποτα» είχε αναφέρει ο παρουσιαστής.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ