17.3 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ του Έλτον Τζον «Never Too Late»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Disney+ δημοσίευσε για πρώτη φορά το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον κορυφαίο τραγουδιστή Έλτον Τζον με τίτλο «Never Too Late».

Το ντοκιμαντέρ που θα ρίξει μία «ματιά» στην απίστευτη ζωή του Έλτον Τζον, θα περιέχει αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, σπάνιο υλικό αρχείου και ένα νέο τραγούδι.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να «ακολουθήσουμε» τον μεγάλο σταρ να αναπολεί τη ζωή του και τις μοναδικές στιγμές της 50χρονης καριέρας του σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο ταξίδι.

Ενώ ετοιμάζεται να δώσει την τελευταία του συναυλία στη Βόρεια Αμερική στο Dodger Stadium, ο σταρ «ταξιδεύει» πίσω στον χρόνο για να αφηγηθεί τα πρώτα χρόνια της καριέρα του, το πώς ξεπέρασε τις δυσκολίες, την κακοποίηση και τον εθισμό ώστε να γίνει το είδωλο που είναι σήμερα.

Το άκρως αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα πριν από ένα μήνα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και απέσπασε θετικές κριτικές ενώ σήμερα (01.10.2024) θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Την σκηνοθεσία υπογράφουν ο υποψήφιος για Όσκαρ Ρ.Τζ. Κάτλερ και ο σύζυγος του Άγγλου τραγουδιστή Ντέιβιντ Φέρνις ενώ την παραγωγή μοιράζονται μαζί με τον Τρέβορ Σμιθ.

Δείτε το τρέιλερ:

Το «Elton John: Never Too Late» θα κάνει το ντεμπούτο του σε περιορισμένες αίθουσες στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο στις 15 Νοεμβρίου πριν την πρεμιέρα του στο Disney+ στις 13 Δεκεμβρίου.

 

To άρθρο Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ του Έλτον Τζον «Never Too Late» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ