26.8 C
Volos
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Χατζηνάσιος για τη γνωριμία με τη σύζυγό του: Ήρθε και μου είπε ότι είστε καταπληκτικός πιανίστας και σας θαυμάζω

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Κάναμε ραντεβού, πήγαμε στο ΣΙΝΕΑΚ και η Μαρία μασούσε μία τσίχλα. Την ρώτησα αν έχει άλλη και δεν είχε και μου είπε να μου δώσει τη μισή” είπε ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στιγμές” με τον Μάνο Νιφλή και μίλησε για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του και τον τρόπο που τον προσέγγισε.

“Ήρθε και μου είπε ότι είστε καταπληκτικός πιανίστας και σας θαυμάζω. Στην ίδια παρέα ήταν και μία άλλη κοπέλα, που έστειλε ένα ραβασάκι σε εμένα με ένα γκαρσόνι το τηλέφωνό της. Με πήρε και μου είπε να έρθω με τη Μαρία (σ.σ. η σύζυγός του), τη φίλη μου. Η Μαρία μου άρεσε πολύ. Κάναμε ραντεβού, πήγαμε στο ΣΙΝΕΑΚ και η Μαρία μασούσε μία τσίχλα. Την ρώτησα αν έχει άλλη και δεν είχε και μου είπε να μου δώσει τη μισή” είπε ο Γιώργος Χατζηνάσιος και πρόσθεσε:

“Μου την έδωσε, μεταβίβασε το DNA της και τέρμα! Τελείωσε με την τσίχλα”.

To άρθρο Γιώργος Χατζηνάσιος για τη γνωριμία με τη σύζυγό του: Ήρθε και μου είπε ότι είστε καταπληκτικός πιανίστας και σας θαυμάζω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ