17.3 C
Volos
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Γιαννακοπούλου: Οι μάχες κερδίζονται από αυτούς που παλεύουν στα δύσκολα, από τους παρόντες, όχι τους απόντες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ισραήλ: Έκλεισε ο εναέριος χώρος του – Σχεδόν 200 οι πύραυλοι που εκτόξευσε το Ιράν

Δύο Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν απόψε ότι σχεδόν 200 πύραυλοι...

Ημέρα σχολικού αθλητισμού στο Γυμνάσιο Αμπελώνα (φωτό)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που...

Ένα ιρανικό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες

«Όταν δεν γνωρίζεις τον εχθρό, αλλά γνωρίζεις τον εαυτό...

«Από το αποτέλεσμα της εκλογής θα κριθεί αν θα παραμείνουμε συμβιβασμένοι με την στασιμότητα ή τα μικρά βήματα ή θα ξαναγίνουμε το δυναμικό κόμμα που μπορεί να συγκρουστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ και να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση εξουσίας», τόνισε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση, στο Περιστέρι.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου παρουσίασε τις βασικές θέσεις της υποψηφιότητάς της και το όραμά της για το μέλλον της παράταξης, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους εκατοντάδες φίλους και φίλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, δίνοντας το «παρών» και τη στήριξή τους στο πρόσωπό της, όπως είπε.

«Οι μάχες κερδίζονται από τους παρόντες»

«Σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω: Νιώθω να είμαστε ένα, μια θέληση, μια γροθιά, μια αποφασιστικότητα. Έχουμε δώσει άλλωστε τόσες μάχες μαζί όλα αυτά τα χρόνια, από τις πολύ δύσκολες όταν κάποιοι τότε προανάγγελαν το τέλος του ΠΑΣΟΚ, όταν έλεγαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του», σημείωσε στην ομιλία της η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Έχουμε δώσει όλοι μαζί μάχες για να σταθούμε όρθιοι, για να προχωρήσουμε μπροστά. Μάχες που δώσαμε και έδωσα όλα αυτά τα χρόνια, σε περιόδους που άλλοι έτρεχαν μαζικά για να γίνουν αξιωματούχοι του ΣΥΡΙΖΑ και να συγκυβερνούν ανενόχλητοι παρέα με την ακροδεξιά και άλλοι στην συνέχεια για να γίνουν τπουργοί ή εκλεκτοί της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννακοπούλου.

Και προσέθεσε, αφήνοντας αιχμές για όσους/ες τα προηγούμενα χρόνια ήταν απόντες από τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: «Όμως έτσι είναι και οι μάχες κερδίζονται από αυτούς που παλεύουν στα δύσκολα, από τους παρόντες και όχι τους απόντες. Και αυτό αφορά και το σήμερα αλλά και το πρόσφατο παρελθόν και τις δύσκολες μέρες του κινήματός μας».

«Σήμερα καλούμαστε να κερδίσουμε μια πολύ κρίσιμη μάχη: Την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ ως ενός μεγάλου Κινήματος που μπορεί να αποτελέσει την πειστική κυβερνητική πρόταση και εναλλακτική πρόταση στην διακυβέρνηση της ΝΔ», υπογράμμισε η Νάντια Γιαννακοπούλου.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ