26.8 C
Volos
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Άλλαξε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Λάρισας – Ο νέος κυκλικός κόμβος και η τροποποίηση που πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί (φωτο)  

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεταμορφώνεται μετά από πολλές ημέρες εργασιών ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Λάρισας, η οδός Μανωλάκη και η συμβολή της με την οδό Κύπρου, όπου είναι σχεδόν έτοιμος ένας μικρός κυκλικός κόμβος.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, σε λίγες ημέρες μάλιστα θα δοθεί στην κυκλοφορία βάσει χρονοδιαγράμματος.

Ωστόσο θα υπάρξει μια μικρή τροποποίηση για την οποία θα πρέπει να είναι γνώστες οι οδηγοί και η οποία έγινε για την διευκόλυνση όσων επιθυμούν να εισέλθουν στο υπόγειο πάρκινγκ το οποίο βρίσκεται επί της οδού Κύπρου.

Η επιπλέον κυκλοφοριακή ρύθμιση θα έχει ως εξής: οι οδηγοί που διέρχονται της οδού Παπαναστασίου θα μπορούν να στρίβουν και αριστερά της οδού Κύπρου, θα κινούνται στον κυκλικό κόμβο για να έχουν την δυνατότητα να εισέρχονται απέναντι προς την είσοδο του πάρκινγκ, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τον κύκλο του τετραγώνου.

Μεταμορφωμένη θα είναι φυσικά και ολόκληρη η οδός Μανωλάκη κατά μήκος της οποίας εκτελούνται εργασίες από τις αρχές του καλοκαιριού και το έργο βρίσκεται στην τελική του ευθεία σε ότι αφορά το κομμάτι από Ηπείρου έως την οδό Μελετίου. Οι εργασίες στο υπόλοιπο κομμάτι της Μανωλάκη μέχρι τον κόμβο του Αγίου Αχιλλίου θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.

Σε ότι αφορά τις επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν, έγινε αντικατάσταση του δικτύου αγωγού ύδρευσης και παροχών, νέα δίκτυα άρδευσης και ηλεκτρολογικά επί των πεζοδρομίων, κατασκευή νέων αγωγών αποχέτευσης ομβριων, αναμορφώσεις πεζοδρομίων και εμφύτευση νέων δένδρων, όπως και δημιουργία παρτεριών.

Δείτε φωτογραφίες:

Αθανασία Παύλου – ΦΩΤΟ: Κώστας Τσιάρας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ