21.2 C
Volos
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άνοιξε η πλατφόρμα για την εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων του δημοσίου

Τις αιτήσεις για την εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων του δημοσίου αρχίζει να...

Συμμετοχή της Λέσχης «Φίλοι Ιστορικών Οχημάτων» Βόλου στον παγκόσμιο θεσμό DGD

Το κλασσικό όχημα στην υπηρεσία ευαισθητοποίησης της Κοινωνίας για...

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Αγχιάλου και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παππουτσή για την άψογη φιλοξενία που μας επεφύλαξαν

Τα κακώς κείμενα όμως προέρχονται όπως τις περισσότερες φορές από την διαιτησία και όχι από την αντίπαλη ομάδα που αγωνίστηκε σε αθλητικά πλαίσια. Η αδικία που βιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια δεν διατηρείτε δυστυχώς 90’ αλλά σε όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν και από συγκεκριμένους διαιτητές ή επόπτες.

Συνυπεύθυνη για ότι συμβαίνει η διοργανώτρια ΕΠΣΘ που από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος μας έδειξε τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ισως επιθυμούν την απομάκρυνση της ομάδας μας από το πρωτάθλημα αλλά τους υποσχόμαστε ότι η ομάδα μας θα παραμείνει όχι με μία αλλά με δύο ομάδες προς πείσμα όσων επιθυμούν το αντίθετο.

Στο παιχνίδι με την Αγχίαλο τα τελευταία 10’ λεπτά γίναμε μάρτυρες εξωφρενικών σφυριγμάτων από την κα Καρβούνη με πρωταγωνιστή άλλη μια φορά τον «σημαιοφόρο» της αδικίας κ. Κούστα τον οποίο και συμβουλευόταν με αποφάσεις που μετά τις ακύρωνε αφού το σημαιάκι σηκώνονται πάντα κατά της Σκιάθου.

Αδιάψευστος κριτής όλων όσων αναφέρουμε παραπάνω, το videoπου επισυνάπτουμε από την ζωντανή μετάδοση του Skiathoslife.grόπου θα διαπιστώσετε πως ο συγκεκριμένος επόπτης  και ενώ η διαιτητής πάει να υποδείξη πέναλτι  ο επόπτης σκαρφίζεται ότι έγινε επιθετικό φάουλ και άλλο βίντεο ενώ η ίδια είναι δίπλα στη φάση φαίνεται καθαρά ότι ο παίκτης της Σκιάθου ανατρέπεται καθαρά μέσα στην περιοχή η δεν σφυρίζει τίποτε.

Ο ΑΟ Σκιάθου από τους ιστορικότερους αθλητικούς συλλόγους της Μαγνησίας επιθυμούμε ΜΟΝΟ ίση μεταχείριση και δεν θα ανεχτεί τέτοιες αδικίες απέναντι σε αθλητές που για να μπουν στα γήπεδα κάνουν ταξίδια από τις 7 το πρωί και με διαμονή στο Βόλο αφήνοντας πίσω εργασίες και οικογένειες. Να μην μιλήσουμε για το οικονομικό κόστος των τριών ομάδων που κατεβαίνουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, όταν οι ομάδες του Βόλου «σκέφτονται» το ένα ταξίδι που θα κάνουν στην Σκιάθο ή την Σκόπελο.

Σταματήστε να φέρεστε με αυτό τον τρόπο στους αθλητές της Σκιάθου. Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα τα αφήσουμε να νιώθουν παιδιά κατώτερου Θεού.  Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να υπηρετούμε αυτό που αγαπάμε όλα τα χρόνια και μαζί μας 180 παιδιά.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ