26.8 C
Volos
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι σειρές που βλέπουν όλοι αυτή την στιγμή στο Netflix

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φθινοπωρινό θα διατηρηθεί το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο, όποτε δεν έχετε παρά να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ σας και να απολαύσετε αγαπημένες σειρές στο Netflix.

Σ’ αυτό το κείμενο, συγκεντρώσαμε τις δέκα πιο δημοφιλείς σειρές που παρακολουθούν αυτή την περίοδο μικροί και μεγάλοι στο  Netflix.

1.The Perfect Couple (To τέλειο ζευγάρι) 

Η Αμέλια Σακς πρόκειται να μπει σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες στο Ναντάκετ ως νύφη. Η μέλλουσα πεθερά της, η διάσημη μυθιστοριογράφος Γκριρ Γκάρισον Γουινμπέρι, που δεν την εγκρίνει, δεν δίνει σημασία στα έξοδα κατά τη διοργάνωση του πολλά υποσχόμενου πρώτου γάμου της σεζόν – μέχρι που εμφανίζεται ένα πτώμα στην παραλία.

Καθώς τα μυστικά έρχονται στο φως, τίθεται το σκηνικό για μια πραγματική έρευνα που φαίνεται να έχει βγει από τις σελίδες ενός από τα μυθιστορήματα της Γκριρ. Ξαφνικά, όλοι είναι ύποπτοι.

2. Emily in Paris: Season 4 (Η Έμιλι στο Παρίσι) 

Η Έμιλι έχει όλα όσα θέλει. Είναι όμως αυτό που χρειάζεται; Είτε ετοιμάζεται για σκι στις Άλπεις είτε για διακοπές στη Ρώμη, είναι έτοιμη για την επόμενή της περιπέτεια.

3. KAOS

Ο Δίας απολάμβανε πολύ καιρό την ιδιότητά του ως Βασιλιάς των Θεών. Μέχρι που ένα πρωί ξυπνάει και ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του. Η νεύρωση ξεκινά και τον οδηγεί σε ένα επικίνδυνο, παρανοϊκό μονοπάτι. Ο Δίας πείθεται ότι έρχεται η πτώση του και αρχίζει να βλέπει σημάδια της παντού.

Ο άλλοτε αξιόπιστος αδερφός του Δία, ο Άδης, ο Θεός του Κάτω Κόσμου, χάνει κρυφά τον έλεγχο στη σκοτεινή κυριαρχία του.
Υπάρχει ένα πλήθος νεκρών που περιμένουν και γίνονται νευρικοί. Η Ήρα (Τζάνετ ΜακΤίρ), Βασίλισσα των Θεών, ασκεί κυριαρχία τόσο στη Γη όσο και στον Δία, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Αλλά η δύναμη και η ελευθερία της απειλούνται από την αυξανόμενη παράνοια του Δία και αναγκάζεται να λάβει δράση, ενώ ο επαναστάτης γιος του Δία, ο Διόνυσος, (Ναμπάν Ριζγουάν), είναι εκτός ελέγχου και βρίσκεται σε πορεία για μια κοσμική σύγκρουση με τον πατέρα του.

Στη Γη οι άνθρωποι ποθούν την αλλαγή, αλλά ο Ποσειδώνας (Κλιφ Κέρτις), ο Θεός της Θάλασσας ενδιαφέρεται περισσότερο για το μέγεθος του υπερπολυτελούς γιοτ του και για το πού είναι το επόμενο πάρτι.

4. Prison Break: Season 1 (H Απόδραση) 

Ο Lincoln Burrows (Dominic Purcell) κατηγορείται για την δολοφονία του Terrence Steadman, αδερφού της Αντιπροέδρου των Η.Π.Α. Τα στοιχεία εναντίον του είναι αδιαμφισβήτητα και έτσι καταδικάζεται σε θάνατο και οδηγείται στις Κρατικές Φυλακές Fox River.

Ο αδερφός του Lincoln, Michael Scofield (Wentworth Miller) είναι πεπεισμένος ότι ο αδερφός του είναι αθώος και θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο απόδρασης.

5 Hot Wheels Let’s Race: Season 2

Σ’ αυτή τη δεύτερη σεζόν, οι νεαροί εκπαιδευόμενοι Coop, Spark, Mac, Brights, Axle και Sidecar συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους στο Ultimate Garage, με στόχο να γίνουν η επόμενη γενιά των μεγάλων αγωνιστών Hot Wheels.

Μετά τα γεγονότα του Camp Champ Grand Prix, ανεβαίνουν level, καθώς προετοιμάζονται για τον έλεγχο του Ultimate Garage.

6. Prison Break: Season 2

Η ιστορία συνεχίζεται 8 ώρες μετά από την απόδραση από την FOX RIVER, εστιάζοντας στα γεγονότα και τις καταστάσεις της απόδρασης.

Από την σειρά λείπει η Veronica Donovan (Robin Tunney),η οποία σκοτώνεται στην προσπάθειά της να μάθει την αλήθεια για τον αδελφό της αντιπροέδρου. Στο καστ εμφανίζονται νέοι χαρακτήρες όπως ο Alexander Mahone (William Fichtner),ο οποίος είναι πράκτορας του FBI και καταδιώκει τους φυγάδες.

Όλος ο δεύτερος κύκλος βασίζεται στη ζωή των φυγάδων μετά την απόδραση. Εν τω μεταξύ, η πλοκή συνωμοσίας αναπτύσσεται δεδομένου ότι η μυστική ομάδα πολυεθνικών «The Company» συνεχίζει το σχέδιό της για να εντοπίσει τον Λίνκολν και να τον αποτρέψει να μάθει την αλήθεια. Ένα μεγάλο μέρος της κύριας πλοκής του έργου σχετικά με τη συνωμοσία ολοκληρώνεται πριν από το φινάλε.

7. The Accident: Season 1 (Το Ατύχημα) 

Ένα τραγικό ατύχημα σε πάρτι γενεθλίων στη Σάντα Κρουζ του Μεξικού αλλάζει για πάντα τις ζωές τριών οικογενειών, πυροδοτώντας ένα  σπιράλ ενοχής, πικρίας και βίας που θα τις οδηγήσει στο να εξερευνήσουν τα όρια του πόνου, της αντοχής και της ευσπλαχνίας.

8. Selling Sunset: Season 8 (Πωλείται στο Χόλιγουντ) 

Πολυτελή ακίνητα. Πολύ δράμα. Οι κορυφαίοι μεσίτες του Ομίλου Όπενχαϊμ επιστρέφουν! Το «Πωλείται στο Χόλιγουντ», μια σειρά ριάλιτι του Netflix με φόντο τον κόσμο των ελίτ μεσιτών του Λος Άντζελες, παρακολουθεί επτά από τις πιο επιτυχημένες μεσίτριες της πόλης που όλες τους εργάζονται στον ίδιο χώρο, στο καλύτερο μεσιτικό γραφείο στο Χόλιγουντ Χιλς και το Σάνσετ Στριπ.

Κάνουν σκληρή δουλειά και παίζουν ακόμη πιο σκληρό παιχνίδι, καθώς συναγωνίζονται την αδίστακτη αγορά του Λος Άντζελες, αλλά και η μία την άλλη. Αυτές οι κυρίες θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να φτάσουν στην κορυφή, προστατεύοντας παράλληλα την προσωπική τους ζωή.

Σ’ αυτή τη σεζόν, νέοι μεσίτες φέρνουν νέα δράματα. Οι μεσίτες του Ομίλου Όπενχαϊμ επιστρέφουν με υπερπολυτελή ρετιρέ, διαπροσωπικές συγκρούσεις και εγκυμοσύνες, ενώ τα κουτσομπολιά δεν σταματούν ποτέ.

9. Breathless: Season 1 (Mε κομμένη την ανάσα) 

Το «Joaquín Sorolla» είναι κάτι περισσότερο από ένα δημόσιο νοσοκομείο στη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου σώζονται καθημερινά ζωές.

Γιατροί και ειδικευόμενοι εργάζονται σκληρά στους φρενήρεις ρυθμούς του τμήματος επειγόντων περιστατικών, όπου οι εντάσεις, τα συναισθήματα, αλλά και το πάθος ανεβάζουν τους παλμούς του προσωπικού που ζει διαρκώς στα άκρα.

Η άφιξη ενός διακεκριμένου ασθενούς αναδεικνύει την περίπλοκη κατάσταση του δημόσιου συστήματος υγείας, ανάβοντας το φιτίλι γι’ αυτό που πρόκειται να εξελιχθεί σε μια πρωτοφανή και δραστική απεργία.

10. Mermaid Magic: Season 1

Για να σώσει το βασίλειό της, μια αποφασιστική νεαρή γοργόνα και οι φίλοι της συνεργάζονται με τα πλάσματα που τους φοβίζουν πιο πολύ – τους ανθρώπους.

To άρθρο Οι σειρές που βλέπουν όλοι αυτή την στιγμή στο Netflix δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ