28 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάκης Λαζόπουλος: «Αυτό που είδαμε ήταν μία συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πληθώρα καλλιτεχνών αυτές τις ημέρες τοποθετούνται δημοσίως για το ατυχές συμβάν των τελευταίων ημερών που έλαβε χώρο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με πρωταγωνίστρια την Μαρινέλλα. Τη σημερινή μέρα, νωρίτερα το πρωί, ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Buongiorno»,  με σκοπό να μιλήσει για την δικό του βίωμα σε σχέση με την περιπέτεια υγείας της θρυλικής τραγουδίτριας και να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης.

Συκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε στο MEGA ότι το συμβάν ήταν ιδιαιτέρως σοκαριστικό ιδιαιτέρως για την κόρη της και την εγγονή της καλλιτέχνιδος. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί στον καθένα, ακόμη και σε έναν καλλιτέχνη πάνω στην σκήνη καθώς αυτά είναι απρόβλεπτα.

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου

«Ήταν πολύ περίεργο, μπήκε μέσα στη σκηνή από κάτω από τον κόσμο με ένα πολύ όμορφο ωραίο λευκό φουστάνι. Τραγούδησε α καπέλα όπως το συνηθίζει προς το τέλος των παραστάσεων της. Πραγματικά το κοινό όπως την αποθέωσε ήταν σαν να έκανε φινάλε. Θέλαμε και ξέρω ότι όλοι θέλαμε να σηκωθούμε αλλά δεν το κάναμε επειδή ήταν αρχή της συναυλίας. Άναψε μία σκάλα είπε το ‘καμιά φορά λέω να αλλάξω ουρανό’, άλλαξε ουρανό, ανέβηκε απάνω και άλλαξε φουστάνι, μπήκε και πάρα πολύ δυναμικά, πάρα πολύ χαρούμενη και κάποια στιγμή όλοι καταλάβαμε νομίζω ότι κάτι συνέβαινε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Αυτό που είδαμε ήταν μία συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας»

Μάλιστα ο ηθοποιός δήλωσε ότι ήθελε ενστικτωδώς να τρέξει να τη βοηθήσει, αλλά δεν το έκανε γιατί γνωρίζει την Μαρινέλλα καλά, κι έτσι γνωρίζει εξίσου καλά κι ότι «η γυναίκα αυτή ό,τι ζει, το ζει μόνη της με τις δυνάμεις της, με τη φωνή της τη μοναδική και το ταλέντο της, το μοναδικό αυτό που υπερβαίνει τον χρόνο. Πάντα η Μαρινέλλα στον παρόντα χρόνο, υπερβαίνει τον χρόνο. Αυτό μόνο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες μπορούν να το  κάνουν. Ενώ ήταν σοκαριστικό ο τρόπος που έπεσε στη σκηνή, γιατί γίνεται επανάληψη και φαντάζομαι η τηλεόραση το δείχνει πιο σοκαριστικό το πράγμα, γιατί η κάμερα αποτυπώνει λεπτομέρειες που δεν τις αποτυπώνει κιόλας. Θέλω να πω εγώ ότι εμείς ζήσαμε την αγωνία της, δεν υπάρχουν οι μυρωδιές, δεν υπάρχει το αίσθημα και έπεσε θεατρικά, ήρεμα, δηλαδή δεν είναι σαν να έπεσε το ρούχο και να ακολούθησε, δεν ξέρω πώς το έκανε».

«Πάντα η Μαρινέλλα στον παρόντα χρόνο, υπερβαίνει τον χρόνο»

Επιπλέον, σε σχέση με το πάθος της καλλιτέχνιδος για την τέχνη της είπε πως ενώ είχαν μαζευτεί όλοι δίπλα της κι ενώ βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση το μεγάλο της άγχος ήταν να ρωτάει τον Αντώνη Ρέμο τι πρόκειται να συμβεί με τις παραστάσεις και τις ημερομηνίες. Τόνισε επίσης το γεγονός πως μέχρι τελευταίας ρανίδας δυνάμεως παρέμεινε πάνω στην σκηνή, ενώ αναφέρθηκε στην λεπτότητα που διακρίνει την τραγουδίστρια  σε σχέση με την ελαφρότητα που έπεσε ενώ βρισκόταν στην σκηνή.

Η κριτική στο Ηρώδειο

Τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε και σε σχέση με τις υποδομές του Ηρωδείου. Μάλιστα, σε σχέση με αυτές είπε χαρακτηριστικά πως ο πολιτιστικός χώρος δεν διαθέτει ούτε ασθενοφόρο, αλλά ούτε καν φαρμακείο. Μάιστα, έθιξε το γεγονός πως  η απόφαση να αποχωρήσει ο κόσμος εκείνη την στιγμή, ήταν εντελώς λανθασμένη, καθώς δεν μπορύσε να περράσει το ασθενοφόρο.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ