25.3 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον φύλακα που είχε κάνει «φωλιά» σε σχολικό χώρο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Βόλου, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν αξιόποινες πράξεις του σχολικού φύλακα, σε συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου του Βόλου.

Ο σχολικός φύλακας εντοπίστηκε βραδινές ώρες σε κοντέινερ του σχολείου με 19xρονη κοπέλα. Το συγκεκριμένο κοντέινερ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος, την εποχή της πανδημίας είχε διαμορφωθεί σε αίθουσα covid. Η έρευνα θα διεξαχθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, το οποίο καλείται σύμφωνα με το κατεπείγον σήμα μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας να συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό από καταθέσεις για τη συμπεριφορά του σχολικού φύλακα. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, ο φάκελος θα διαβιβαστεί ξανά στην Εισαγγελία, που θα αποφανθεί αν θα ασκήσει δίωξη κατά του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γονείς αλλά και περίοικοι έκαναν λόγο για περίεργες κινήσεις στο σχολείο απογευματινές και βραδινές ώρες. Η Αστυνομία μετά από καταγγελία, έκανε έλεγχο στο σημείο, βρήκε τον σχολικό φύλακα σε κοντέινερ του σχολείου με μία 19χρονη ενώ στον χώρο βρέθηκαν και αλκοολούχα ποτά.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν τόσο η Διεύθυνση Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας όσο και ο δήμος Βόλου, ενώ ο συγκεκριμένος άνδρας μετακινήθηκε από τη θέση του σε άλλη υπηρεσία.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ