20.3 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Σχολικός φύλακας μετέτρεψε εξωτερική αίθουσα σχολείου σε χώρο συνάντησης με νεαρές κοπέλες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λίβανος: Θα ήταν λάθος του Νετανιάχου να απορρίψει την εκεχειρία, λέει ο Μακρόν

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν (φωτογραφία, επάνω, από...

Θεσσαλονίκη: Τρεις τραυματίες μετά από επίθεση άνδρα με μαχαίρι

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα...

Γονείς σχολείου της Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας προχώρησαν σε καταγγελία ότι σχολικός φύλακας χρησιμοποιούσε πρώην αίθουσα διδασκαλίας που βρίσκεται στην αυλή του σχολείου, για ιδιωτική χρήση. Μάλιστα όπως υποστηρίζουν στην καταγγελία τους, τον εντόπισαν να μπαινοβγαίνει με νεαρές κοπέλες.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι αρμοδίως φορείς Διεύθυνση Σχολείου, Β/θμια Εκπαίδευση, Δήμος Βόλου, Αστυνομία και Εισαγγελία είναι ενήμεροι, σύμφωνα με πηγές, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, και πλέον ερευνάται η υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των γονέων την περασμένη Παρασκευή, περίοικοι είδαν τον σχολικό φύλακα να συνοδεύει ενήλικη νεαρή κοπέλα και να την πηγαίνει στο κοντέινερ, τα κλειδιά του οποίου έχει νόμιμα στο πλαίσιο τον καθηκόντων του.

Κατόπιν ενημέρωσαν τον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος ζήτησε με αναφορά του προς την Αστυνομία να ελεγχθεί ο χώρος και παράλληλα ενημέρωσε και το Δήμο Βόλου, ώστε να προβεί στις όποιες απαιτούμενες ενέργειες προβλέπονται εκ της αρμόδιάς του.

Για την ώρα η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε σύλληψη, ενώ οι αρμόδιες και εμπλεκόμενες υπηρεσίες, δεν έχουν προβεί σε καμία επίσημη ενημέρωση.

ert

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ