22.9 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Με επαγγελματίες της Μηλίνας συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ένα χρόνο μετά το Daniel

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τον Δήμο Νοτίου Πηλίου και συγκεκριμένα την κοινότητα της Μηλίνας της Δημοτικής Ενότητας Σηπιάδος επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Συνοδευόμενος από τον Οικονομικό Επόπτη Νίκο Αγγελέτο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες της περιοχής για την κατάσταση που επικρατεί στο παραθαλάσσιο χωριό της Μαγνησίας ένα χρόνο μετά το Daniel.

Ο κ. Μπασδάνης επισκεπτόμενος πόρτα-πόρτα όλες τις επιχειρήσεις του τουριστικού αυτού μέρους κατέγραψε όλες τις εκκρεμότητες που παρουσιάζονται μετά και την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου που σημειώθηκε σημαντική πτώση της τουριστικής κίνησης και που ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, μετά και την εισροή εκατομμύριων ψαριών στον Παγασητικό.

Οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του Επιμελητηρίου ενημέρωσαν τόσο για τα προγράμματα που τρέχουν αυτή την ώρα από την Κρατική Αρωγή, όσο και για την έλευση του Υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου αύριο στο Βόλο με αντικείμενο την ενίσχυση επιχειρήσεων στη Μαγνησία, που αρχικά είχαν μείνει εκτός.

Εξάλλου, όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος θα επισκεφθεί αρχικά την Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, ενώ θα ακολουθήσει σύσκεψη παρουσία φορέων στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κλιμάκιο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας βρίσκεται στην περιοχή, καθώς λίγες ημέρες μετά την μεγάλη καταστροφή του Daniel, υπήρξε αποστολή του Επιμελητηρίου σε Μηλίνα και Πλατανιά στις 28 Οκτωβρίου 2023, με επικεφαλής τον κ. Μπασδάνη, όπου υπήρξε μία πρώτη καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι επαγγελματίες.

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ