25.3 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ζ. Μακρή εγκαινίασε τη βιβλιοθήκη του Ε.Β.Ε.Α.

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή εγκαινίασε, μαζί με την Υφυπουργό Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη, την επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου του Ε.Β.Ε.Α. Σοφίας Κουνενάκη – Εφραίμογλου.

Η κα Μακρή, παρουσία του πρ. Υπουργού και νυν υποψήφιου για την Προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Μπρατάκου και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, μίλησε για τη μεταφορά του σπουδαίου αρχείου και των αξιόλογων εκδόσεων, των πάνω από 5.000 τίτλων, στο νέο χώρο φιλοξενίας τους, στο ιστορικό κτήριο του Κέντρου Επιχειρηματικότητας.

Η Υφυπουργός Παιδείας συνεχάρη την 

Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Α. Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου για τις πρωτοβουλίες της και ανέδειξε την πολυετή πορεία του επιχειρηματικού φορέα με την πλούσια, σε διεκδικήσεις, επιτυχίες και υπηρεσίες, δράση, εντός και εκτός συνόρων.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό της, η κα Μακρή ανέφερε: «Ο πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής δραστηριότητας δεν θα μπορούσε παρά να θέτει ως προτεραιότητά του τόσο την επιμόρφωση και την εξέλιξη των μελών του όσο και την ενημέρωση και επικοινωνία με το κοινό, σε μια διαδικασία ανοιχτή, εξωστρεφή και αλληλεπιδραστική.

Τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του Ε.Β.Ε.Α. είναι ένα, ακόμα, βήμα προς τη νέα εποχή του Επιμελητηρίου, ένα βήμα που πατά, γερά, στην ιστορία του φορέα, μαθαίνει από αυτήν, την επεξεργάζεται, την αξιοποιεί και την αναγνωρίζει ως το γερό θεμέλιο της δυναμικής παρουσίας του.

Εύχομαι η βιβλιοθήκη να αποκτήσει πιστούς θαμώνες και να αναδειχθεί σε κέντρο έρευνας των σκοπών, του έργου και της προσφοράς του Ε.Β.Ε.Α. στην ελληνική επιχειρηματικότητα».

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ