22.9 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Η Νέα Αριστερά ζητά άμεση ιατροδικαστική έρευνα για τα αληθινά αίτια θανάτου του μετανάστη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την σοβαρή καταγγελία, την οποία συνοδεύουν εικόνες που σοκάρουν, σχετικά με τον θάνατο μετανάστη στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα σχολιάζει η Νέα Αριστερά, διαμηνύοντας ότι θα παρακολουθεί στενά την υπόθεση, προκειμένου να μην συγκαλυφθούν τα πραγματικά γεγονότα.

«Μια υπόθεση με νεκρό μετανάστη ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα αποκαλύπτει σε δημοσίευμα του το documentonews.gr. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θύμα τις τελευταίες ημέρες της ζωής του έζησε σε μια δυστοπική πραγματικότητα: θεωρούνταν αγνοούμενος από τους δικούς του, αστυνομικοί φέρονται να τον περιέφεραν από τμήμα σε τμήμα και η σωρός του ήταν γεμάτη μώλωπες, ενώ η αστυνομία αναφέρει – τι έκπληξη! – ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια», αναφέρει η Νέα Αριστερά στην ανακοίνωσή της.

«Να μην διανοηθούν να προσπαθήσουν να συγκαλύψουν τα πραγματικά γεγονότα»

Και προσθέτει πως «για τις αστυνομικές αρχές δε, ήταν άστεγος, κάτι που αποδείχθηκε στη συνέχεια απολύτως ψευδές».

Η Νέα Αριστερά υπογραμμίζει πως «είναι απόλυτη ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η ιατροδικαστική έρευνα για να διαπιστωθούν τα αληθινά αίτια του θανάτου του».

«Ως Νέα Αριστερά θα παρακολουθούμε την υπόθεση στενά και τονίζουμε να μην διανοηθούν και αυτή τη φορά, όπως στην περίπτωση του Κώστα Μανιουδάκη, να προσπαθήσουν να συγκαλύψουν τα πραγματικά γεγονότα», αναφέρει χαρακτηριστικά.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ