22.9 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανδρουλάκης: Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ επιλέγουμε το ήθος, το ύφος και τον προσανατολισμό της επόμενης κυβέρνησης

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η Νέα Δημοκρατία έχει αποτύχει παταγωδώς στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης», υπογράμμισε κατά την επίσκεψη που πραγματοποιήσε στη Χαλκίδα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, εξαπολύοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις «ανεκπλήρωτες υποσχέσεις», όπως ανέφερε, προς τους πληγέντες από τις φυσικές καταστροφές στην Εύβοια.

Όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «για το μόνο που μπορώ να θεωρήσω επιτυχημένη την κυβέρνηση είναι ότι έστησε ένα τεράστιο μηχανισμό προπαγάνδας, ο οποίος καλύπτει τις ευθύνες της σε συνεχιζόμενες αποτυχίες που καταβαραθρώνουν το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού».

«Δεν βγήκα το καλοκαίρι του 2019 να ζητήσω αλλαγή ηγεσίας»

Επανέλαβε, στη συνέχεια, την πεποίθησή του για την αξιοπιστία του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο σύνολο των μεγάλων ζητημάτων της ελληνικής κοινωνίας, τονίζοντας, παράλληλα, δηκτικά πως «όσοι το υποτιμούν, ή δεν το έχουν διαβάσει ή το κάνουν για λόγους ιδιοτέλειας».

Ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε πως «υπηρετώ τη θεσμικότητα του κόμματος, όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις και ζητώ θεσμική συμπεριφορά, την οποία επιδείκνυα και πριν γίνω πρόεδρος. Δεν βγήκα το καλοκαίρι του 2019 να ζητήσω αλλαγή ηγεσίας, όταν, αντί να ανέβουμε στις ευρωεκλογές, πέσαμε, γιατί τα κόμματα έχουν κανόνες. Ήμουν υποψήφιος το 2017, είχα χάσει και σεβάστηκα τη θητεία της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά μέχρι τέλους».

Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Χαλκίδα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει μπροστά του τα καλύτερα. Δεν επιστρέφει, επέστρεψε. Κανείς δεν το θεωρεί συμπλήρωμα, οι πολίτες το ακούν και το επιλέγουν, διότι είναι πια στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας. Και αυτό είναι δική σας δουλειά. Των ανθρώπων που πίστεψαν, κόπιασαν και δυόμισι χρόνια κατάφεραν το ΠΑΣΟΚ να ανέβει πίστα».

Καταληκτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως «το ΠΑΣΟΚ θα είναι η προοδευτική κυβέρνηση που θα κάνει την πατρίδα μας να γυρίσει σελίδα. Ο κόσμος θέλει συνέπεια, υπευθυνότητα και προοδευτικό λόγο. Κουράστηκε τόσο από τη διχόνοια και τον λαϊκισμό όσο και από τη συντήρηση της Νέας Δημοκρατίας. Αν συνεχίσουμε αταλάντευτα, με την ίδια στρατηγική της ενότητας, της ανανέωσης και της πολιτικής αυτονομίας από τα συμφέροντα, το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο θα κοιτάξει στα μάτια τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα την κερδίσει. Στις 6 και 13 Οκτωβρίου επιλέγουμε το ήθος, το ύφος και τον προσανατολισμό της επόμενης κυβέρνησης της χώρας».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ