23.4 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι συμβαίνει στα αλήθεια με τον «άνδρα χωρίς ταυτότητα» – Η πρώτη αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΗΠΑ: Δεκάχρονη χάθηκε στο δάσος ενώ… υπνοβατούσε – Εντοπίστηκε από drone

Ένα 10χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στη...

Ο Δήμος Βόλου συμμετείχε με τουριστικό περίπτερο στην Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση

Ο Δήμος Βόλου, δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, συμμετείχε με...

Η συγκίνηση και η λαχτάρα του γιγαντώνεται όσο πλησιάζει η λύση του μυστήριου στην υπόθεση του άνδρα χωρίς ταυτότητα.

Ο Αρτούρ είναι βέβαιος πως ο Πέτρος είναι ο χαμένος του αδελφός που αναζητούσε εδώ και 21 χρόνια.

«Το πρώτο που θα κάνω είναι να δώσω αγκαλιά και θα του πω να τα κάνει όλα πίσω που έχεις τραβήξει. Θα είμαστε δίπλα και θα σε βοηθήσουμε με όλη τη δύναμη μας», είπε.

Στην συνέντευξη που έδωσε στον Κυριάκο Μαντούβαλο το απόγευμα της Κυριακής ήταν ιδιαίτερα ευσυγκίνητος. Όσο η ώρα περνούσε και ανακαλούσε στην μνήμη του ιστορίες και γεγονότα η προσμονή να τον δει από κοντά μεγάλωνε.

«Ο άνθρωπος που ψάχνει την ταυτότητα λέγεται Πετρίτ Σαλίγια. Είναι συμμαθητής μου, είναι από το χωριό μου. Ξέρω την οικογένεια του»

Λίγη ώρα πριν συνδεθούν ζωντανά στην εκπομπή χτες το απόγευμα, η κόρη και η έγκυος σύζυγος του Αρτούρ δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Η φόρτιση τους ήταν μεγάλη με τους ίδιους να επαναλαμβάνουν και στην ζωντανή σύνδεση πως το μόνο που θέλουν είναι να επανενωθούν μαζί του.

Έρχεται η μητέρα του για το τεστ DNA

Με τις έρευνες των Αρχών να συνεχίζονται για να πέσει φως στην υπόθεση, το Live News και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», φέρνουν στο φως νέες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με αυτές, οι Αρχές έχουν πάρει τα αποτυπώματα του Πέτρου, τα οποία δεν εντοπίστηκαν στη λίστα με τα εξαφανισμένα άτομα.

Παράλληλα, θα ζητηθεί δείγμα DNA και έχουν κληθεί γι’ αυτό τον σκοπό να επικοινωνήσουν με την αστυνομία ο αδερφός του Πέτρου και συγγενείς του. Ακόμη, αναμένεται να δώσει DNA και η μητέρα του, η οποία θα έρθει από την Αλβανία.

Οι Αρχές εικάζουν ότι ο άνδρας προσπαθεί να απαρνηθεί κάποιο κομμάτι του παρελθόντος του, ενώ οι συγγενείς του αναφέρουν πως για μεγάλο διάστημα μιλούσαν με τον Πέτρο, ωστόσο στη συνέχεια ήταν αρνητικός στο να επικοινωνούν, με τους συγγενείς του να φοβούνται κάποια ενδεχόμενη ποινική δράση.

«Ήταν συμμαθητής μου»

«Ο άνθρωπος που ψάχνει την ταυτότητα λέγεται Πετρίτ Σαλίγια. Είναι συμμαθητής μου, είναι από το χωριό μου. Ξέρω την οικογένεια του».

Ο Αρτάν επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της οικογένειας από την Αλβανία λέγοντας πως κι εκείνος αναγνώρισε τον Πετρίτ, τον παλιό συμμαθητή του ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έφυγε από την Κλεισούρα όταν άνοιξαν τα σύνορα.

Αν και την πρώτη φορά που επιχείρησε να έρθει στην Ελλάδα, ο Πετρίτ συνελήφθη από την αστυνομία καθώς δεν είχε χαρτιά, ο Αρτάν θα πει πως λίγες μέρες μετά ξαναπροσπάθησε. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το bullying που δεχόταν από τα παιδιά της γειτονιάς τον έκαναν όπως λέει να θέλει να κόψει κάθε επαφή με τους συγχωριανούς του.

«Πολύ καλό παιδί. Επειδή υπήρχε δυσκολία. Και η οικογένεια του ήταν πολύ φτωχή έχει φάει πολύ μπούλινγκ. Κι εμείς φάγαμε μπούλινγκ αλλά ο Πέτρος πιο πολύ. Δυσκολεύτηκε πολύ γι’ αυτό και δεν ξαναγύρισε», ανέφερε ο συμμαθητής του Πετρίτ.

Ο Πετρίτ με το που έφτασε Ελλάδα έκοψε κάθε δίαυλο επικοινωνίας με φίλους και συγγενείς θα πει. Για 20 ολόκληρα χρόνια ο Αρτάν δεν είχε μάθει νέα του μέχρι που είδε φωτογραφίες του Πέτρου Κουτσούκη στο Live News και αναγνώρισε στο πρόσωπο του τον παλιό του συμμαθητή.

«Να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μας»

Συγκινημένη η νύφη του Πετρίτ, η Αντζελίνα, παρότι δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ της μίλησε για το πόσα χρόνια η οικογένεια τον αναζητά με αγάπη και η μητέρα και τα αδέλφια του.

Η Αντζελίνα, μιλώντας στον Νίκο Ευγγέλατο ανέφερε ότι κατά το παρελθόν δεν είχε προβλήματα με την μνήμη του ο Πετρίτ, αλλά ούτε είχε συμβεί κάτι σοκαριστικό που να τον κάνει να την χάσει.

«Να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μας, αν μιλήσει με τη μητέρα του ίσως επανέλθει η μνήμη του», σημείωσε η Αντζελίνα.

Η πρώτη αντίδρασή του μετά τον εντοπισμό της οικογένειάς του

Είναι η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Κουτσούκη μετά τον εντοπισμό αυτής της οικογένειας που υποστηρίζει πως o άνθρωπος χωρίς ταυτότητα είναι ο συγγενής που αναζητούσαν εδώ και μια εικοσαετία.

«Δεν θυμάμαι αυτούς τους ανθρώπους» λέει μέσω του εργοδότη του ο Πέτρος, ο οποίος χθες, παρότι διαμήνυε ότι δεν είναι σε θέση να μιλήσει, παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του μέσα από το Live News.

«Χτες έκλαιγε και μου έλεγε «πως είναι δυνατόν να μην θυμάμαι εγώ τους δικούς μου ανθρώπους;». Έβλεπε γιατί έβλεπε την εκπομπή και λέει «είναι δυνατόν; έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και δεν νιώθω συναίσθημα απέναντί τους;». Και του εξήγησα ένας άνθρωπος που δεν θυμάται, δεν μπορεί να έχει συναισθήματα», είπε ο εργοδότης του Πέτρου.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ