25.7 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Survivor: Ξέσπασμα με δάκρυα από την Μαρία Κερασιώτη για την Χριστιάνα Γρηγοράσκου – «Με είπε αμόρφωτη»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με Έλληνα σουβλατζή στη Νέα Υόρκη – Ο διάλογος

Έλληνα σουβλατζή εντόπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη...

Απίστευτη ανατολή σήμερα στη Λάρισα με χρώματα του ονείρου… (φωτο)

Μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε σήμερα για όσους Λαρισαίους είχαν...

Σχολεία: Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

Και κατάληψη περιλαμβάνουν οι αντιδράσεις στα σχολεία, ενάντια τα...

Δύο χρόνια μετά το επεισοδιακό παρασκήνιο του «Μην ανησυχείς, αγάπη μου», η Ολίβια Γουάιλντ επιστρέφει

Ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτρια είναι οι ιδιότητες που εναλλάσσονται...

Το Survivor συνεχίζεται και μαζί οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (23-09) συμμετείχε και η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι δυσκολίες δοκιμάζουν τους παίκτες του Survivor, με τις εντάσεις να είναι συνεχείς και τα ξεσπάσματα διαδοχικά. Η Μαρία Κερασιώτη αναφέρθηκε με δάκρυα στην Χριστιάνα Γρηγοράσκου, για τα όσα της είπε κάποια στιγμή. Στο τελευταίο επεισόδιο (23-09-2024) συμμετείχε στους αγώνες και Γεσθημανή Κουτούζογλου. Η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, κατηγορούμενη για λιποταξία.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Μαρίας Κερασιώτη και της Χριστιάνας Γρηγοράσκου, όπως φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο (23-09-2024) του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η πρώτη μίλησε δακρυσμένη στην κάμερα και είπε πως η συμπαίκτριά της την αποκάλεσε αμόρφωτη.

Ειδικότερα, δήλωσε: «Πριν συζητούσαμε όλοι μαζί και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τον λόγο μου. Έλεγε τα δικά της ότι δεν αντέχει και μόλις τα παιδιά το πήγαν λίγο παρά πέρα, άρχισε να μου κάνει επίθεση. Μου έλεγε: “Μην γλείφεις τα παιδιά και λες άλλα μπροστά τους κι άλλα πίσω τους. Γιατί γκρινιάζεις;”.

Και της είπα ότι μόνο εσύ γκρινιάζεις εδώ πέρα. Της λείπει το νερό, της λείπουν όλα, γκρινιάζει όλη μέρα και κάνει δήθεν δουλειές». Γύρισε και μου είπε ότι είμαι αμόρφωτη κι ότι δεν θέλει να μου μιλάει γιατί δεν είμαι όμοιά της, ότι αυτή έχει λεφτά και τέτοια. Δεν αντέχω άλλο αυτό που μου κάνει χωρίς λόγο» είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Κερασιώτη στο Survivor.

Από τη μεριά της, η Χριστιάνα απάντησε ότι δεν την αντέχει γιατί δεν έχει τρόπους: «Με κάνει έξω φρενών. Με εκνευρίζει πάρα πολύ όταν ο άλλος δεν ξέρει να συμπεριφέρεται με βασικούς τρόπους, από το δημοτικό. Η Μαρία ας πούμε δεν ξέρει να συμπεριφέρεται, θα μιλήσει πάνω από εσένα, θα βρίσει και δεν σκέφτεται όταν μιλάει».

Το Survivor διανύει τη δεύτερη εβδομάδα του, η οποία ξεκίνησε όσο επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η πρώτη, κατά την οποία είχαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση με τον Τάσο Πανά να επιστρέφει στην Ελλάδα. Το ίδιο συνέβη όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο και με την υπαξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ Γεσθημανή Κουτούζογλου, η οποία άφησε τον Άγιο Δομίνικο για να εμφανιστεί στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, αφού ενημερώθηκε από την οικογένειά της ότι κατηγορείται για δύο αδικήματα.

Πάντως στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/9) η Γεσθημανή Κουτούζογλου εμφανίζεται κανονικά και μαζί με συμπαίκτες και αντιπάλους συνέχισε να αγωνίζεται στους στίβους μάχης. Στην πρώτη μάχη που αφορούσε τις εξτρά προμήθειες οι Κίτρινοι νίκησαν με 3-1.

Η υπόθεση της υπαξιωματικού θα εκδικαστεί σε στρατοδικείο με την 37χρονη υπαξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων να κινδυνεύει με αυστηρότατες ποινές, που μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 10 χρόνια κάθειρξης, σε περίπτωση που καταδικαστεί

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ