17.3 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Survivor: Οριακή η αναμέτρηση αλλά νίκησαν οι Τίγρεις – Το μεγάλο comeback και η αποκάλυψη της αλήθειας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αττική Οδός: Περνά στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στις 6 Οκτωβρίου

Με επίσημο πλέον τρόπο η κυβέρνηση έκανε γνωστή την...

Τα τρία ζώδια που δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη

Δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί κανείς πως έσφαλε, ωστόσο...

Λευκάδα: Έσερναν σκυλιά αλυσοδεμένα σε βανάκι

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία κακοποίησης ζώων στη...

5 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε κάποιον που παλεύει με τον εθισμό

Αν αγαπάτε κάποιον που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ναρκωτικά...

Με κλάματα, «επιθέσεις» από καβούρια, εντάσεις και εκπλήξεις, ολοκληρώθηκε και το σημερινό (23.09.2024) επεισόδιο του Survivor.

Νικητές του σημερινού επάθλου του Survivor, ήταν οι Αετοί. Οι παίκτες μπόρεσαν να απολαύσουν μία χορταστική ομελέτα, ξεγελώντας για λίγο την πείνα τους.

Οι πράσινοι κατάφεραν να κερδίσουν τους Τίγρεις κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο ενώ χρειάστηκε να εξεταστεί το αγώνισμα με VAR για να δουν ποιος τελείωσε πρώτος τη δοκιμασία.

Το «καρδιοχτύπι» δεν τελειώνει απλά εκεί. Είναι γνωστό πως το παιχνίδι επιβίωσης είναι γεμάτο εκπλήξεις.

Η απόλυτη ανατροπή έγινε και σήμερα με την Εκατερίνα που ενώ βρισκόταν στο νησί της εξορίας και όλοι πίστευαν πως θα γυρίσει Ελλάδα, εν τέλει επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιώργος Λιανός λίγο νωρίτερα είχε ενημερώσει τους παίκτες για τη μεγάλη έκπληξη που θα άλλαζε τα δεδομένα.

Όπως ανέφερε η ίδια κατά την επιστροφή της, στο νησί της εξορίας συνάντησε μετά από μία ημέρα άλλους 5 παίκτες με την αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη να είναι ανάμεσά τους.

Η Παρασκευή Κερασιώτη στο άκουσμα του νέου ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Από την άλλη ο Γιώργος Λιανός υποσχέθηκε να εξηγήσει στη συνέχεια τι θα θα συμβεί με τους 5 παίκτες που άφησε πίσω της η Εκατερίνα και που βρίσκονται ακόμα στο νησί της εξορίας του Survivor.

Πέρα από το μεγάλο comeback, επική ήταν και η αντίδραση της Εκατερίνα όταν έμαθε τα ευχάριστα.

Ενώ βρισκόταν στο νησί της εξορίας και πίστευε πως θα γυρίσει στην Ελλάδα, κάτι που της προκάλεσε χαρά, μαθαίνει ξαφνικά πως θα επιστρέψει στην ομάδα της.

Αν και στην αρχή απογοητεύτηκε με την εξέλιξη, εν τέλει καταχειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες της και η αντίδρασή της έγινε viral.

Πριν από το αγώνισμα, οι Τίγρεις είχαν εντάσεις στο «σπίτι» τους αναφορικά με το φαγητό. Η Παρασκευή Κερασιώτη και η Γεωργία Γεωργοπούλου ξεκίνησαν να λογομαχούν για το πώς θα μοιράσουν δίκαια το ρύζι.

«Η Παρασκευή έβαζε ζουμί και της είπα να πάρω λίγο από κάτω; Να πάρω λίγο ρύζι ακόμα στο κάτω μέρος της κατσαρόλας. Είπα να πάρω μία φορά κι εγώ το λίγο παραπάνω. Δεν μου επιτράπηκε» είπε η Γεωργία για τη συμπαίκτριά της.

«Μία στο τόσο μιλάμε. Ρε φίλε, όταν μιλάς, άσε και τον άλλον να ολοκληρώσει. Λέω μία πρόταση και πετάγεσαι όλη την ώρα. Δηλαδή, είσαι 50 χρονών. Σεβάσου και κάτι» απάντησε η Παρασκευή εκνευρισμένη.

Πέρα από την ένταση που επικράτησε ανάμεσα στις δύο παίκτριες, η Παρασκευή ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν το αγώνισμα.

Το πρώην μοντέλο του GNTM , βούρκωσε ενώ περίμενε μαζί με τους άλλους παίκτες έξω από την αρένα.

«Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου. Τον έχω χάσει εδώ και 3 χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο. Μου έχει μείνει μόνο η μαμά μου, είμαι εδώ λόγω της μαμάς μου.

Δεν έχω μείνει ποτέ μακριά από τους δικούς μου. Μου είναι πολύ δύσκολο. Όσα μου έχει προσφέρει η μητέρα μου θέλω να της τα δώσω πίσω. Έχει πολλά προβλήματα υγείας», είπε και πλάνταξε στο κλάμα.

Ένταση επικράτησε και με την αδελφή της Παρασκευής, την Μαρία Κερασιώτη που κατηγόρησε ανοιχτά την Χριστιάνα Γρηγοράσκου επειδή την αποκάλεσε «αμόρφωτη».

«Πριν συζητούσαμε και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τον λόγο μου. Έλεγε τα δικά της ότι δεν αντέχει και μόλις τα παιδιά το πήγαν λίγο παρά πέρα, άρχισε να μου κάνει επίθεση. Μου έλεγε γιατί γλείφεις τα παιδιά και λες άλλα μπροστά τους κι άλλα πίσω τους.

Γιατί γκρινιάζεις; Και της είπα ότι μόνο εσύ γκρινιάζεις εδώ πέρα. Της λείπει το νερό, γκρινιάζει όλη μέρα και κάνει δήθεν δουλειές. Γύρισε και μου είπε ότι είμαι αμόρφωτη κι ότι δεν θέλει να μου μιλάει γιατί δεν είμαι όμοιά της. Ότι αυτή έχει λεφτά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Κερασιώτη στο Survivor. Από τη μεριά της η Χριστιάνα απάντησε ότι δεν την αντέχει γιατί δεν έχει τρόπους.

Από ένα τέτοιο επεισόδιο δεν θα μπορούσε να λείπει και μία «επίθεση» από καβούρια.

Θύμα της «επίθεσης» η Εκατερίνα που ενώ κοιμόταν στο νησί της εξορίας, απλά την τσίμπησε ένα καβούρι.

«Ξαφνικά νιώθω ότι κάποιος με έπιασε στο χέρι πολύ δυνατά. Σηκώθηκα, τρόμαξα πάρα πολύ», είπε αρχικά η παίχτρια.

«Τα παιδιά είπαν ότι ήταν τεράστια μυρμήγκια αλλά αυτά δεν τσιμπάνε έτσι. Με έπιασε πολύ δυνατά. Τελικά ήταν καβούρι», συμπλήρωσε λέγοντας πως ακριβώς μετά άλλο ένα καβούρι έκατσε κάτω από την τσάντα της.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ