17.3 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «Τσο Τσανγκ» από τον Χάρι Πότερ εισβάλλει στην τέταρτη σεζόν του Μπρίτζερτον

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφίξτε τους κορσέδες σας και ετοιμαστείτε για πολλά κουτσομπολιά της υψηλής κοινωνίας, καθώς το Μπρίτζερτον ξεκίνησε επίσημα να γυρίζει την τέταρτη σεζόν – και παρουσίασε τα νέα μέλη του καστ.

Μαζί της θα είναι η Michelle Mao και η Isabella Wei, οι οποίες θα υποδυθούν τις δύο κόρες της, τη Rosamund και την Posy – η πρώτη είναι όμορφη, κάπως ματαιόδοξη και έχει στο στόχαστρό της τον Benedict- η δεύτερη είναι πιο ευγενική και συχνά επισκιάζεται

Η επιτυχημένη σειρά θα θέσει στο επίκεντρο τον δεύτερο, πιο ελεύθερο γιο του Bridgerton, τον Benedict (τον υποδύεται ο Luke Thompson), ο οποίος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν ότι είναι pansexual. Η ιστορία του θα βασίζεται στο τρίτο μυθιστόρημα της Julia Quinn, An Offer From A Gentleman, και θα πρωταγωνιστήσει μαζί με μερικά νέα μέλη του καστ.

Οι νέες προσθήκες

Η Katie Leung, που έγινε γνωστή ως Cho Chang (Τσο Τσανγκ) στη σειρά Χάρι Πότερ, θα αναλάβει το ρόλο της Lady Araminta Gun, που είναι αριστοκράτισσα -δύο φορές παντρεμένη και δύο φορές χήρα- και έχει δύο κόρες που θέλει να παντρέψει με πλούσιους άνδρες.

Μαζί της θα είναι η Michelle Mao και η Isabella Wei, οι οποίες θα υποδυθούν τις δύο κόρες της, τη Rosamund και την Posy – η πρώτη είναι όμορφη, κάπως ματαιόδοξη και έχει στο στόχαστρό της τον Benedict- η δεύτερη είναι πιο ευγενική και συχνά επισκιάζεται.

Η κύρια δράση, ωστόσο, θα περιστρέφεται γύρω από τον Benedict και την εξαντλητική του αναζήτηση για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον: μια γοητευτική γυναίκα που είναι γνωστή σε αυτόν μόνο ως «Lady in Silver». Η Yerin Ha θα υποδυθεί αυτή τη νέα ηρωίδα, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Sophie Baek: μια γυναίκα που το Netflix περιγράφει ως «μια υπηρέτρια της οποίας η μάσκα – κυριολεκτικά και μεταφορικά – κρύβει μια μυστηριώδη ιστορία».

Η τέταρτη σεζόν του Μπρίτζερτον

Αν το μυθιστόρημα της Quinn αποτελέσει τη βάση για την τέταρτη σεζόν, μπορούμε να περιμένουμε ένα είδος ιστορίας εμπνευσμένης από την εποχή της Σταχτοπούτας. Στο βιβλίο, η νεαρή υπηρέτρια, Sophie, αναγκάζεται να εργαστεί ως υπηρέτρια για τη μητριά της, Araminta, και τις δύο ετεροθαλείς αδελφές της μετά το θάνατο του πατέρα της, του κόμη του Penwood.

Όταν η Araminta, η Rosamund και η Posy πηγαίνουν σε έναν χορό μεταμφιέσεων, η Sophie μπαίνει κρυφά κι αυτή – και γνωρίζει τον Benedict. Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά για το ζευγάρι, αλλά, φοβούμενη ότι εκείνος δεν θα την αποδεχτεί γι’ αυτό που πραγματικά είναι, η Sophie κρύβει την ταυτότητά της πίσω από μια μάσκα. Αφού ανταλλάξουν ένα φιλί, φεύγει από το χορό και οι δυο τους χωρίζονται – αλλά όχι πριν ο Benedict καταφέρει να αρπάξει ένα γάντι από το χέρι της.

«Αυτό που με τράβηξε στη Sophie ήταν ότι έχει συνεχώς εμπόδια – κάτι που πρέπει διαρκώς να ξεπερνάει», λέει η Ha στο δημοσίευμα. Είτε πρόκειται για αυτή τη μάχη γύρω από την κοινωνική θέση είτε για την προσπάθεια να κρύψει τα συναισθήματά της από τον Benedict.

Η Κορεάτισσα ηθοποιός ένιωσε πραγματικά συνδεδεμένη με τον χαρακτήρα όταν της δόθηκε διαφορετικό επώνυμο, από σεβασμό στον πολιτισμό της (το αρχικό όνομα του χαρακτήρα στα βιβλία της Quinn είναι Sophie Beckett).

*Με πληροφορίες από: TATLER



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ