25.7 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Δύο χρόνια μετά το επεισοδιακό παρασκήνιο του «Μην ανησυχείς, αγάπη μου», η Ολίβια Γουάιλντ επιστρέφει

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρία χρόνια «Θαύμα»

Τα τρία χρόνια ύπαρξης, προσφοράς και …θαυμάτων γιόρτασε η...

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ζήτησε την άρση των κυρώσεων των ΗΠΑ στους εξοπλισμούς

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε την...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με Έλληνα σουβλατζή στη Νέα Υόρκη – Ο διάλογος

Έλληνα σουβλατζή εντόπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη...

Ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτρια είναι οι ιδιότητες που εναλλάσσονται στο βιογραφικό της Ολίβια Γουάιλντ. Μάλιστα, οι παραπάνω ταυτότητες συνδυάζονται με εξαιρετική επιτυχία, αν θυμηθεί κανείς το βραβείο Graffeta d’Oro καλύτερης ταινίας που έλαβε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας το 2022 για το πολυσυζητημένο «Μην ανησυχείς, αγάπη μου», την έκτη σκηνοθετική προσπάθειά της καλλιτέχνιδος  έπειτα από δύο φιλμάκια μικρού μήκους, δύο μουσικά βιντεοκλίπ και την αγαπημένη ταινία «Booksmart» του 2019.

«Μην ανησυχείς, αγάπη μου»

Ο λόγος, βέβαια, που το «Μην ανησυχείς, αγάπη μου» συζητήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό και όχι πάντα θετικά δεν ήταν οι σκηνοθετικές δεξιότητες της Γουάιλντ, αλλά το σκανδαλώδες παρασκήνιο, με τις κόντρες μεταξύ των συντελεστών και κυρίως τον απρόσμενο έρωτα που άνθησε μέσα στο πλατό μεταξύ της Γουάιλντ και του πρωταγωνιστή Χάρι Στάιλς. Μεταξύ μας, στην ουσία το τελευταίο αυτό γεγονός ήταν που έκανε την ταινία εμπορική επιτυχία και πρόσθεσε μερικά ακόμα εκατομμύρια δολάρια στις τσέπες των παραγωγών – μεταξύ των οποίων και η πολύπλευρη Ολίβια.

Το κεφάλαιο «Χάρι Στάιλς»

Ο λόγος που το θέμα πήρε τέτοια διάσταση, ήταν το γεγονός πως η Γουάιλντ διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Τζέισον Σουντέικις, με τον οποίο είχε μοιραστεί εφτά χρόνια και δύο παιδιά, για να ακολουθήσει τον εκκεντρικό καλλιτέχνη Στάιλς. Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία αγάπης έληξε και μάλιστα άδοξα με την ηθοποιό να δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον έρωτά της για τον, κατά δέκα χρόνια νεότερό της, Χάρι.

«I want your sex»

Η ηθοποιός προτιμά πλέον να απασχολεί την επικαιρότητα με τη νέα δουλειά της και όχι το δράμα γύρω από τη ζωή και τους έρωτές της, ήτοι το ήδη πολυδιαφημισμένο ερωτικό θρίλερ «I want your sex» σε σκηνοθεσία Γκρεγκ Αρακί. Εκεί η Γουάλιντ θα πρωταγωνιστεί υποδυόμενη  μια διάσημη ώριμη καλλιτέχνιδα που παρασύρει στις ακραίες ερωτικές φαντασιώσεις της έναν νεαρό άντρα – τον οποίο θα υποδείεται ο Κούπερ Χόμφμαν, γιος του αείμνηστου Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν.

Σκηνοθετικά πλάνα

Παρ’όλα αυτά, όμως, η Ολίβια δεν έχει αφήσει πίσω της την  αγάπη της για τη σκηνοθεσία, καθώς έχει ήδη τέσσερα projects στα σκαριά, εκ των οποίων τα δύο θα γυριστούν από την εταιρεία παραγωγής της φίλης της Μάργκοτ Ρόμπι και του συζύγου της Τομ Ακερλέι. Η μία ταινία θα είναι η χριστουγεννιάτικη κωμωδία «Naughty», ενώ η άλλη πρόκειται για μια κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ «Avengelyne» του γνωστού κομίστα Ρομπ Λίφελντ.  Για τα υπόλοιπα δύο projects της σκηνοθέτριας, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμη.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ