25.7 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντζελίνα Τζολί: Τα παιδιά της αφού πήραν το επώνυμό της, κάνουν και ασορτί τατουάζ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρία χρόνια «Θαύμα»

Τα τρία χρόνια ύπαρξης, προσφοράς και …θαυμάτων γιόρτασε η...

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ζήτησε την άρση των κυρώσεων των ΗΠΑ στους εξοπλισμούς

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε την...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με Έλληνα σουβλατζή στη Νέα Υόρκη – Ο διάλογος

Έλληνα σουβλατζή εντόπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη...

Τα έξι παιδιά της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ εκτός του εγκαταλείπουν το επώνυμο του πατέρα τους το ένα μετά το άλλο, μοιράζονται και τα ίδια τατουάζ με τη μητέρα τους.

Το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ δεν υπήρξε ποτέ «βελούδινο» και τα παιδιά τους φαίνεται ότι απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τον πατέρα τους και πηγαίνουν με το μέρος της μητέρας τους. 

Η 49χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει έξι παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ: τον 22χρονο Μάντοξ, τον 20χρονο Παξ, την 19χρονη Ζαχάρα, την 18χρονη Σιλό και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ.

Σε συνέντευξή της στο CR Fashion Book, η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε πως έχει ασορτί τατουάζ με την κόρη της, Βιβιέν για να θυμούνται την περίοδο που δούλεψαν μαζί.
Συγκεκριμένα, όπως είπε έχουν γράψει και οι δύο τη φράση «Stay Gold».

«Έκανα το Stay Gold με την κόρη μου Βιβ κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας για το μιούζικαλ The Outsiders. Σημαίνει τόσα πολλά για εμάς ξεχωριστά και μαζί» δήλωσε στο περιοδικό.

Υπενθυμίζεται πως η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να αναλάβει την παραγωγή του μιούζικαλ, όταν η 16χρονη κόρη της είδε το 2023 το The Outsiders στο La Jolla Playhouse στο Σαν Ντιέγκο.

Την έπεισε να ανεβάσει την παράσταση στο Μπροντγουέι με την Βιβιέν να εργάζεται σε αυτήν ως εθελόντρια βοηθός της μητέρας της.

Μάλιστα, η κόρη της υπέγραψε στην παράσταση ως Βιβιέν Τζολί, εγκαταλείποντας το επώνυμο του πατέρα της, Μπραντ Πιτ.

Παράλληλα, στη συνέντευξή της η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε πως η Βιβιέν δεν είναι η μόνη που έχει ίδιο τατουάζ με εκείνη.

Όπως είπε, το τατουάζ με ένα πουλί που έχει κάνει στο στήθος της, είναι άλλο ένα κοινό στοιχείο με τα παιδιά της, καθώς κάποια από αυτά έχουν το ίδιο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποια από αυτά.

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε το συγκεκριμένο τατουάζ στο κόκκινο χαλί των βραβείων Tony όπου συνοδευόταν από την κόρη της Βίβιεν.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ