23.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αξεσουάρ BMW M Performance για τη νέα BMW M5 Touring

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο μενού της Νέας Υόρκης ελληνοτουρκικά, Κυπριακό και Μέση Ανατολή

Στη Νέα Υόρκη στρέφεται το παγκόσμιο διπλωματικό ενδιαφέρον, με...

Χαρακόπουλος με Πάπα Φραγκίσκο: Συνεργασία όλων των χριστιανών έναντι των μεγάλων προκλήσεων

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που, μετά τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο...

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Πλησιάζει ο καιρός για την αλλαγή ώρας οπότε και...

Λάρισα: Γνωρίστε το χωριό Σκήτη Αγιάς με την εντυπωσιακή λίμνη

Η περιοχή της Αγιάς, μια γη πλούσια και πολυπρόσωπη,...

Ο συνδυασμός υψηλών επιδόσεων, άνεσης σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και ενός ευρύχωρου εσωτερικού που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες, διαμορφώνει τον αποκλειστικό χαρακτήρα της νέας BMW M5 Touring (κατανάλωση βενζίνης και ηλεκτρικής ενέργειας – σταθμισμένη, συνδυασμένη: 2,0 l/100 km και 30,7 kWh/100 km,εκπομπές CO2 – σταθμισμένες, συνδυασμένες: 46 g/km- κατανάλωση καυσίμου με αποφορτισμένη μπαταρία: 10,9 l/100 km στον κύκλο WLTP- κατηγορίες εκπομπών CO2: σταθμισμένες, συνδυασμένες B, με αποφορτισμένη μπαταρία G).

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να προσδώσουν τόσο στην εμφάνιση όσο και στις οδηγικές ικανότητες της δικής τους BMW M5 Touring μια ακόμα πιο προσωπική πινελιά, επιλέγοντας από τα Αξεσουάρ BMW M Performance, τα οποία θα διατίθενται για το πεντάθυρο σπορ μοντέλο υψηλών επιδόσεων από το λανσάρισμα.

Όπως και το εργοστασιακά διαθέσιμο εξωτερικό πακέτο M Carbon, τα retrofit προϊόντα της σειράς Γνήσιων Αξεσουάρ BMW ενισχύουν την χαρισματική οπτική παρουσία και βελτιώνουν περαιτέρω την αεροδυναμική ισορροπία της νέας BMW M5 Touring.

Προσαρμοσμένα ακριβώς στη σχεδίαση του αυτοκινήτου και κατασκευασμένα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, τα εξωτερικά εξαρτήματα από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) και αραμίδιο διαμορφώνουν μια ιδιαίτερα επιβλητική παρουσία στο δρόμο και στην πίστα.

Αποκλειστική εμφάνιση και βέλτιστη αεροδυναμική απόδοση

Το σμιλεμένο μπροστινό μέρος, οι έντονα φουσκωμένοι θόλοι των τροχών, η μακριά γραμμή οροφής, οι επιμήκεις πλευρικές γυάλινες επιφάνειες και το ισχυρό πίσω μέρος, αποτελούν βασικά συστατικά της ανεπανάληπτης και εμπνευσμένης από τους αγώνες αυτοκινήτων αύρας της νέας BMW M5 Touring.

Τα εξωτερικά εξαρτήματα της σειράς BMW M Performance εμπλουτίζουν την αθλητική της εμφάνιση με αποκλειστικές για το μοντέλο λεπτομέρειες που μαγνητίζουν το βλέμμα από κάθε γωνία.

Ο πίσω διαχύτης δύο τμημάτων M Performance από ανθρακονήματα αποτελεί μία ακόμα ξεχωριστή πινελιά. Με τις εντυπωσιακά κομμένες μπάρες του, αναδεικνύει ακόμα πιο έντονα τη μυώδη εμφάνιση του πίσω μέρους. Σε συνδυασμό με τις επενδύσεις των απολήξεων της εξάτμισης M Performance, δημιουργεί ιδιαίτερη αίσθηση.

Αυτά τα διακοσμητικά είναι κατασκευασμένα από ένα μείγμα τιτανίου/ανθρακονήματος, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ασυμβίβαστων επιδόσεων χάρη και στους δακτυλίους από φρεζαρισμένο αλουμίνιο που τα κοσμούν και το ανάγλυφο λογότυπο M5. Τα ανθρακονημάτινα πίσω πτερύγια M Performance επισφραγίζουν διακριτικά τον αεροδυναμικό προσανατολισμό τους προσθέτοντας ταυτόχρονα ένα ακόμη σπορ στοιχείο στη νέα BMW M5 Touring.

Διακριτικές βελτιώσεις στη σχεδίαση και την αεροδυναμική συναντώνται και στο μπροστινό μέρος της νέας BMW M5 Touring. Το εμπρός splitter από ανθρακονήματα της M Performance, για παράδειγμα, εντάσσεται αρμονικά στη συνολική δομή και αναδεικνύει την κεντρική εισαγωγή αέρα ακόμη πιο εντυπωσιακά. Παρατηρώντας το αυτοκίνητο από το πλάι, οι προεκτάσεις μαρσπιέ M Performance από ανθρακονήματα δημιουργούν μια ελκυστική οπτική σύνδεση με την επιμήκη γραμμή οροφής της νέας BMW M5 Touring. Τονίζουν την σπορ αισθητική του πλαϊνού πλαισίου του αμαξώματος, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το μοντέλο – ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τα πλαϊνά αυτοκόλλητα M Performance Frozen Black. Άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο πλάι είναι τα ανθρακονημάτινα καλύμματα Μ των εξωτερικών καθρεπτών και το κάλυμμα της κεραίας M Performance από αραμίδιο – ένα συνθετικό υλικό υψηλής τεχνολογίας το οποίο έχει παρόμοιες ιδιότητες με τα ανθρακονήματα προσφέροντας παράλληλα υψηλή ηλεκτρομαγνητική διαπερατότητα.

Γνήσια αύρα αγωνιστικού αυτοκινήτου

Η ανθρακονημάτινη τάπα του ρεζερβουάρ καυσίμου M Performance μετατρέπει κάθε ανεφοδιασμό σε ένα μικρό pit stop. Είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα υψηλής ποιότητας και φέρει το λογότυπο M Performance από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Την τελική πινελιά στο σπορ εσωτερικό της νέας BMW M5 Touring αποτελούν τα πατάκια M Performance. Το σετ τεσσάρων τεμαχίων διαθέτει υψηλής ποιότητας δερμάτινη μπορντούρα με διακοσμητικές ραφές σε χρώματα που δημιουργούν αντίθεση και μια ραμμένη κορδέλα στα χρώματα της BMW M GmbH.

Η κλειδοθήκη M Performance υποδηλώνει ομοίως αγωνιστικό πάθος. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας Alcantara και δέρμα που θυμίζει ανθρακόνημα σε εμφάνιση, προστατεύει το κλειδί του αυτοκινήτου από γρατζουνιές και μπορεί να συνδεθεί μέσω μιας δερμάτινης γλωττίδας στο μπρελόκ. Παράλληλα, οι τσάντες ελαστικών M Performance παρέχουν ασυναγώνιστη προστασία κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση των τροχών. Αυτές ακολουθούν επίσης την τολμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία της M Performance, διαθέτουν σήμανση που υποδεικνύει τη θέση κάθε τροχού και ενισχυμένη λαβή για εύκολη μεταφορά.

Όλα τα Αξεσουάρ BMW M Performance έχουν αναπτυχθεί με τη βοήθεια της τεχνογνωσίας που έχει συγκεντρώσει η BMW M GmbH εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες. Τα προϊόντα που προσφέρονται για τη νέα BMW M5 Touring έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας του BMW Group και έχουν αποκτήσει έγκριση τύπου μαζί με το υπόλοιπο όχημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται ξεχωριστή έγκριση από τις αρμόδιες αρχές.

 

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ