20.9 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζωή Κρονάκη: Δεν ξέρω αν είμαι κατάλληλη για να παρουσιάσω τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο ανοιχτός εθνικός τελικός για την Eurovision είναι μια απόφαση της ΕΡΤ, εννοείται ότι είναι σεβαστή και νομίζω ότι είναι και αυτό που θέλει ο κόσμος» ανέφερε η Ζωή Κρονάκη.

Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο και μίλησε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που θα αναδείξει την επόμενη συμμετοχή της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Ειδικότερα, η Ζωή Κρονάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο ανοιχτός εθνικός τελικός για την Eurovision είναι μια απόφαση της ΕΡΤ, εννοείται ότι είναι σεβαστή και νομίζω ότι είναι και αυτό που θέλει ο κόσμος. Προσωπικά το θεωρώ ένα βήμα σοβαρό, που αφορά την ελληνική μουσική σκηνή για να μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει και από εκεί και έπειτα αποφασίζουμε».

«Έχω υπάρξει πολλά χρόνια μουσικός παραγωγός, έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά χρόνια την Eurovision. Δεν ξέρω αν είμαι η κατάλληλη για να παρουσιάσω τη βραδιά του ελληνικού τελικού, αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι».

«Γιατί όχι; Δεν ξέρεις ποτέ. Πέρσι για μένα ήταν πάρα πολύ ωραίο το δίδυμο, ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα, έδωσαν και οι δυο τον δικό τους αγώνα. Πάντα σε μια ζωντανή μετάδοση είναι δύσκολα τα πράγματα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ζωή Κρονάκη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ