22.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Squid Game II: Το νέο teaser-trailer της νέας σεζόν είναι εδώ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις προχωρούν βαθύτερα στη Ράφα – Άλλοι 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα Παρασκευή

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον 14 Παλαιστινίους σε επιθέσεις...

ΔΕΥΑΜΒ : Κυκλοφοριακή ρύθμιση στον κόμβο Λαρίσης – Αθηνών

Την Δευτέρα 23/09/2024 πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης προβλημάτων...

Ήχησε συναγερμός στο Airbnb – Ποιοι τρέχουν να προλάβουν

Περιθώριο μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2024 έχουν όσοι ενδιαφέρονται να...

#ακρίτα: Το twitter δεν «ξεπλένει» την Ακρίτα – Νεοπλουτίστικη ξετσιπωσιά

Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε να σχολιάσει την πέμπτη θέση...

Στις 17 Σεπτεμβρίου το 2021 μια σειρά από τη Νότια Κορέα έκανε την εμφάνισή της στο Netflix και τις ζωές μας – μια σειρά που έμελλε να αλλάξει για πάντα τον κόσμο της τηλεόρασης. Ο λόγος για το «Squid Game», ένα θρίλερ που μας έδειχνε τις προσπάθειες μιας ομάδας παικτών που έκαναν τα πάντα, όχι απλά για να κερδίσουν, αλλά για να επιβιώσουν. Όποιος παραβίαζε τους κανόνες είχε να αντιμετωπίσει μια ποινή: τον θάνατο.

Το «Squid Game» χαρακτηρίστηκε σειρά – φαινόμενο και όχι άδικα. Έγινε το πιο επιτυχημένο σίριαλ του Netflix σε 94 χώρες, η βαθμολογία του στο Rotten Tomatoes έφτασε το 8,1 στα 10, ενώ άγγιξε τις 142 εκατομμύρια θεάσεις. Και τώρα, περίπου 3 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, η σειρά που δημιούργησε ο Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ είναι έτοιμη να επιστρέψει στις μικρές οθόνες.

Το νέo teaser-trailer του Squid Game

H σειρά Squid Game επιστρέφει – επιτέλους- και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του. Συγκεκριμένα, το teaser συνεχίζει τα πράγματα αμέσως μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν, όταν ο Seong Gi-hun εγκατέλειψε τα σχέδιά του να πάει στις ΗΠΑ και αντ’ αυτού ξεκίνησε ένα τολμηρό κυνηγητό με ένα νέο κίνητρο. Στο σύντομο teaser, εμφανίζεται ξανά με τη στολή του 456 ανάμεσα σε ένα πλήθος νέων διαγωνιζομένων. Τους περιμένει άλλο ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο, με μια γρήγορη ματιά στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Η παγκοσμίως επιτυχημένη κορεατική σειρά παρακολουθεί άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και διαγωνίζονται σε θανάσιμα παιχνίδια για μια ευκαιρία να κερδίσουν ένα βραβείο που θα τους αλλάξει τη ζωή, αποκαλύπτοντας τα σκοτεινά βάθη της ανθρώπινης απελπισίας και ανθεκτικότητας.

Στη δεύτερη σεζόν οι Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun και Gong Yoo επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως επιζώντες του αιματηρού παιχνιδιού αποκλεισμού.

Η δεύτερη σεζόν του «Squid Game» θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 26 Δεκεμβρίου.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ