22 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιαννούλης: Θα στηρίξω μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Φάμελλου στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εάν ο Σωκράτης Φάμελλος είναι υποψήφιος για την προεδρία εγώ θα τον στηρίξω, τόνισε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, «ο Σωκράτης Φάμελλος δεν μπήκε στον συγκρουσιακό διάλογο και δεν δίχασε. Με τη συνεπή και υπεύθυνη στάση του, κράτησε ενωμένη την κοινοβουλευτική ομάδα».

Σημειώνεται ότι οι Σωκράτης Φάμελλος και Χρήστος Γιαννούλης εκλέγονται και οι δύο σε περιφέρειες της Θεσσαλονίκης. Οι άλλοι βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου και η Ράνια Θρασκιά.

«Κάνουν κακό στον Κασσελάκη στελέχη που τροφοδοτούν ένταση»

Ακολούθως ο Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε πως «κάνουν κακό στον Στέφανο Κασσελάκη, βουλευτές και στελέχη, που τον στηρίζουν, τροφοδοτώντας την ένταση και αναπαράγοντας ένα συγκρουσιακό κλίμα».

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης πρόσθεσε πως «τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δέχθηκαν απαξιωτικά σχόλια από την ηγεσία, για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους».

Τέλος, ο Χρήστος Γιαννούλης κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να «σταματήσουμε να υψώνουμε διαχωριστικές μπάρες. Όσο δύσκολο και εάν είναι οφείλουμε να παραμείνουμε όλοι μαζί».

Κλειδώνει ο Σωκράτης Φάμελλος

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανέφερε το in, στο στρατόπεδο των «100» του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μένει να λυθεί ένα κομβικό ζήτημα για την πολιτική ουσία της αντιπαράθεσης.

Η εύρεση υποψήφιου απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη γίνεται πλέον πιεστική και η λύση στο πρόσωπο του Σωκράτη Φάμελλου μοιάζει πλέον μονόδρομος.

Η υποψηφιότητα του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και τέως προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας εκτιμούν ότι θα ρίξει τον αριθμό των βουλευτών που στηρίζουν σήμερα τον Στέφανο Κασσελάκη κάτω από το ψυχολογικό όριο των 11, αριθμός που συγκροτεί ξεχωριστή ΚΟ.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ