22.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εταιρεία Leasing για BMW, MINI και Motorrad από το BMW Group Hellas

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η νέα εταιρεία Leasing από το BMW Group Hellas είναι γεγονός και, με βασικό πλεονέκτημα την τεχνογνωσία στα αυτοκίνητα BMW και ΜΙΝΙ και στις μοτοσικλέτες BMW, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο premium υπηρεσιών με γνώμονα τον πελάτη.

Το BMW Group Hellas και η BMW Group Financial Services ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν την BMW Hellas Leasing, δηλώνοντας την παρουσία τους και στο χώρο της χρονομίσθωσης, με κύριο στόχο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ιδιώτες. Έτσι, ανακοίνωσαν επίσημα από κοινού σε σχετική δημοσιογραφική παρουσίαση την ίδρυση της BMW Hellas Leasing, η οποία προσφέρει μια πλήρη γκάμα premium υπηρεσιών leasing για τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad.

Η BMW Group Hellas Leasing επικεντρώνεται στην παροχή ψηφιακών λύσεων, ενώ εστιάζει στη δημιουργία ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών και την αξιοποίηση του πελατοκεντρικού οικοσυστήματος του BMW Group.

Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως η επιλογή του leasing κερδίζει συνεχώς έδαφος, αφού ολοένα και μεγαλύτερο κοινό στην αγορά αυτοκινήτου συνδέεται με τις αυξημένες ανάγκες κινητικότητας των καταναλωτών, καθώς επιτρέπει την ευκολότερη πρόσβαση στα πιο τεχνολογικά προηγμένα, ασφαλή και αποδοτικά οχήματα, δηλαδή με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

«Η δημοτικότητα του leasing αυξάνεται εκθετικά σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν ευέλικτες και ψηφιακά εξελιγμένες λύσεις μίσθωσης. Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρεία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθούμε άμεσα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας», υπογραμμίζει ο Andreas Modlmayer, Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas.

Έμφαση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών

Το BMW Group Hellas πορεύεται πάντοτε με σεβασμό στους πελάτες και με ισχυρή δέσμευση προς τις ανάγκες τους. Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, το BMW Group Hellas διακρίνεται για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας για τον πελάτη με πολυτελή μοντέλα, τα οποία προσφέρουν ασυναγώνιστη οδηγική αίσθηση, συμβάλλουν στη σωστή διαχείριση ενέργειας, εξασφαλίζουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και υιοθετούν τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Πάνω σε αυτή τη βάση, ο Christopher Puth, Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, τόνισε: «Τοποθετούμε τον πελάτη στο επίκεντρο και θέλουμε να διατηρήσουμε τις ισχυρές επιδόσεις ανάπτυξης και τη δυναμική μας τα επόμενα χρόνια. Εστιάζουμε σε ένα πιο ευέλικτο και πιο καινοτόμο μοντέλο ανάπτυξης που ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες των πελατών, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν από την ιδιοκτησία ενός οχήματος μέχρι το leasing ή ακόμα και άλλες μορφές χρήσης του αυτοκινήτου».

Ψηφιακές και premium υπηρεσίες για τους πελάτες

Η πολιτική της BMW Group Hellas Leasing επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος άξονας στηρίζεται στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών. Για τη νέα εταιρεία, οι digital υπηρεσίες είναι καίριας σημασίας, καθώς οι πελάτες leasing απαιτούν σύγχρονη εξυπηρέτηση που τους εξοικονομεί χρόνο. Ψηφιακές λειτουργίες, όπως η πρόσβαση σε εφαρμογές (apps) του BMW Group, το portal πελατών και η ταχύτητα των διαδικασιών διευκολύνουν τους πελάτες και βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία τους.

Ο δεύτερος άξονας αποτελεί την ανάπτυξη premium υπηρεσιών για τους πελάτες του BMW Group. Αυτές περιλαμβάνουν εξατομικευμένη διαμόρφωση οχημάτων, πλήρες πακέτο συντήρησης από τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές BMW, ΜΙΝΙ και Motorrad, καθώς και παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης αποκλειστικά από το BMW Group.

Επιπροσθέτως, με τη λήξη του συμβολαίου leasing, οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη της BMW Group Hellas Leasing, ώστε να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους περνώντας εύκολα στο επόμενο νέο μοντέλο.

Ο τρίτος σημαντικός άξονας της BMW Hellas Leasing είναι το Πελατοκεντρικό Οικοσύστημα του BMW Group. Η νέα εταιρεία Leasing σε συνεργασία με το BMW Group Hellas και το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, MINI και Motorrad δημιουργούν το πλαίσιο, ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει απαράμιλλη ποιότητα σε κάθε διαδρομή.

Συνεπώς, μια τέτοια ολοκληρωμένη προσέγγιση εμπεριέχει μοναδικές υπηρεσίες που αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών, την αφοσίωση και τις μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους, ενώ παράλληλα δημιουργούν αξία πέρα από τη σύμβαση μίσθωσης.

Βιωσιμότητα και Ηλεκτρικά Οχήματα στο επίκεντρο της BMW Group Hellas Leasing

Σύμφωνα με τα στελέχη του BMW Group, αυτή η νέα εταιρεία μίσθωσης θα συμβάλει καθοριστικά στη μετάβαση των πελατών στα ηλεκτρικά οχήματα, υποστηρίζοντας ένα πιο βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο μοντέλο κινητικότητας, κάτι που απαιτεί αυξημένη πληροφόρηση και καθοδήγηση.

Η μίσθωση θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο σε αυτή τη μετάβαση, παρέχοντας ευκολότερη πρόσβαση σε ηλεκτρικά οχήματα, συνεισφέροντας έτσι σε ένα καλύτερο μέλλον.

To άρθρο Εταιρεία Leasing για BMW, MINI και Motorrad από το BMW Group Hellas δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ