20.1 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βρέθηκε σορός άνδρα στη θάλασσα – Πιθανόν να ανήκει στον 40χρονο που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Βόλο, καθώς βρέθηκε το πρωί της Πέμπτηςη σορός ενός άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα.

Η σορός εντοπίστηκε στα Πευκάκια Βόλου και όλα δείχνουν ότι ανήκει στον 40χρονο που πριν από λίγες ημέρες είχε χτυπήσει με ψαροντουφεκο τον πατέρα του.

Άμεσα κινητοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ στο σημείο έσπευσε και στελέχη της ασφάλειασ Βόλου

Η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης (17.09.2024) και από τότε ο δράστης παρέμενε άφαντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου, με το οποίο είχε εξαφανιστεί και όλα δείχνουν πως ο δράστης της επίθεσης έδωσε τέλος στην ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο

Η σορός έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και αναμένεται να γίνει επίσημα η ταυτοποίηση. Για τον σκοπό αυτό έχει κληθεί από τις αρχές η σύντροφος του 69χρονου πατέρα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης (17.09.2024) γιος και πατέρας μάλωσαν, ο γιος πήρε το ψαροντούφεκο που είχε μπροστά μονό καμάκι και έριξε στον πατέρα του στο στήθος. Ο 40χρονος, μάλιστα, κατάφερε και έβγαλε το καμάκι, όπλισε ξανά το ψαροντούφεκο, έριξε και δεύτερη βολή, πετυχαίνοντας τον πατέρα του πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα το καμάκι να βγει από την άλλη πλευρά του κρανίου.

Στο σπίτι πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, επαφή με το περιβάλλον, μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα. Ο 69χρονος από τον Βόλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρέσουν το καμάκι από το κεφάλι. Από τότε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ