23.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζ. Μακρή: «Η συμμετοχή σας στη 10η εθελοντική αιμοδοσία μάς έφερε ακόμα πιο κοντά στην ουσία της Αλληλεγγύης»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι θα κάνει το παιδί μου στους Προσκόπους;

Στους Προσκόπους τα παιδιά και οι νέοι κάνουν νέους...

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, οι συνεργάτες του πολιτικού της γραφείου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη», φίλες και οι φίλοι από χρόνια εθελοντές και νέοι αιμοδότες πραγματοποίησαν την 10η εθελοντική αιμοδοσία, μια παράδοση ετών με πρωτοβουλία της Ζέττας Μακρή.

Τριάντα τρεις φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες με την άρτια τεχνική υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και του Βασίλη Ηλιόπουλου και τη συνεργασία της «Αλληλεγγύης» και της προέδρου του Συλλόγου Ανδρομάχης Ροϊλού, τους οποίους η κα Μακρή ευχαρίστησε θερμά.

Η Υφυπουργός Παιδείας απευθύνθηκε, εγκάρδια, στους εθελοντές αιμοδότες:

«Τριάντα τρεις, ακόμα, φιάλες προστίθενται στην τράπεζα αίματος χάρη στη δική σας συνεπή συμμετοχή στην δέκατη εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε το πολιτικό μου γραφείο. Η παρουσία σας, η προσφορά σας και η στήριξή σας στον ευγενικό μας σκοπό γεμίζουν τις φιάλες με ζωή, ελπίδα και ανθρωπιά.

Η συγκινητική ανταπόκρισή σας και η αγάπη σας για τον συνάνθρωπο πολλαπλασιάζονται μέσα από την αιμοδοσία και μεταφέρουν το σπουδαίο μήνυμα του εθελοντισμού και του σεβασμού στην αξία της ανθρώπινης ζωής και της κάθε σταγόνας αίματος.

Μαζί έχουμε διανύσει δέκα εθελοντικές αιμοδοσίες και η προσπάθειά μας συνεχίζεται ακόμα πιο εντατικά. Ενημερώνουμε το περιβάλλον μας για τη διαδικασία της αιμοδοσίας, συζητάμε για την αναγκαιότητα ανάδειξης του εθελοντισμού και επιβραβεύουμε τους εθελοντές για την κατάθεση ψυχής, όπου και αν δραστηριοποιούνται.

Στην 11η εθελοντική αιμοδοσία ας προσπαθήσουμε να γίνουμε περισσότεροι και να ενισχύσουμε, ακόμα πιο πολύ, την αισιοδοξία και την πίστη στη δύναμη της συλλογικής μας ευθύνης, γιατί όλοι μαζί τα καταφέρνουμε καλύτερα».

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ