23.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Δημήτρης Χίος επικεφαλής προπονητής του τμήματος ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “ Η ΝΙΚΗ”, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Δημήτρη Χίο,  απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδηλασία.

Ο Δημήτρης Χίος στην αγωνιστική του σταδιοδρομία, έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης και στη μετέπειτα προπονητική του διαδρομή, έχει καταξιωθεί  αναδεικνύοντας  πολλούς πρωταθλητές με μετάλλια σε Παγκόσμια και σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αντίστοιχα .

Η Ολυμπιάδα του Ρίο, το 2016, αποτελεί κορυφαία προπονητική καταξίωση στην οποία συμμετείχε με την εθνική αποστολή της χώρας μας ως Εθνικός Ομοσπονδιακός Προπονητής .

Ο κ. Δημήτρης Χίος, αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής (head coach) του τμήματος ποδηλασίας του συλλόγου, με άμεσο συνεργάτη του τον κ.Στέφανο Κλόκα, πρωταθλητή Ελλάδος ποδηλασίας.

Η ποδηλασία, είναι ένα άθλημα που ειδικά στην πόλη μας, έχει παράδοσή ετών και έχουν καταγραφεί τεράστιες επιτυχίες.

Στο πρόσωπο του νέου προπονητή της ομάδας μας, υπάρχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες που προοιωνίζουν μια εξέλιξη που αναμένεται σταδιακά να αποτυπώσει νέες μεγάλες επιτυχίες και ο Σύλλογος μας θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το άθλημα που πιστεύει ότι αξίζει κάθε προσπάθεια για την αναγέννησή του, καθώς ταιριάζει στη φυσιογνωμία της πόλης μας και όχι μόνο αλλά κι ευρύτερα σε περιφερειακό κι εθνικό επίπεδο.

 

Το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου μας θα λειτουργεί στο Πανθεσσαλλικό στάδιο στο χώρο των εγκαταστάσεων του τμήματός στίβου.

 

Πληροφορίες – Εγγραφές στα τηλέφωνα :

Προπονητές

6906483583 κ.Δημήτρης Χίος

6986126961 κ.Κλόκας Στέφανος

Γραμματεία τμήματος

6947447627 κ. Πόπη Αποκρεμιώτη

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ