23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπηρεσία Καθαριότητας Δ. Αλμυρού: Δίνει μεγάλο αγώνα καθημερινά για να κρατήσει καθαρούς τους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Αυτή την εικόνα αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού στον Περιφερειακό δρόμο της πόλης, κοντά στο Χάντακα.

Βρέθηκαν μπροστά σε μια  μικρή χωματερή που είχε δημιουργηθεί από ασυνείδητους, οι οποίοι σκέφτηκαν πως μπορούν οπουδήποτε να αποθέτουν τα -πάσης φύσεως- απορρίμματά τους.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού δίνει μεγάλο αγώνα καθημερινά για να κρατήσει καθαρούς τους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους του Αλμυρού και των χωριών ολόκληρου του Δήμου.

Όμως, πρέπει να γίνει κατανοητό πως η προσπάθεια για καθαρό και όμορφο Δήμο δεν μπορεί να αποδώσει πραγματικά αν δε γίνει υπόθεση όλων των δημοτών αλλά και του καθένα και της καθεμιάς μας ατομικά.

Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι δείκτης πολιτισμού και στοιχειώδους σεβασμού στους κοινωνικούς κανόνες συμβίωσης. Επομένως, δεν μπορεί να ακυρώνεται από λίγους ασυνείδητους.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας απευθύνει έκκληση στους δημότες να απομονώνουν τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές και να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια για ένα καθαρό περιβάλλον και έναν Δήμο που να μας αξίζει.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ