23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου εορτάζει η Εκκλησία μας την Τρίτη 27/8.

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέξας: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου – Δείτε βίντεο με την τεράστια φλόγα

Πανικός προκλήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα)...

Θετική η  Hellenic Train για τα χειμερινά δρομολόγια του “Μουτζούρη”

  Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic...

Επίκεντρο του εορτασμού στην Τοπική μας Εκκλησία θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Αλυκών<http://old.imd.gr/catalog/poi/14/32>, όπου υπάρχει παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου. Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό θα προεξάρχει και θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Βαρνάβας Σαράτσης. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Κατ΄αυτήν την ημέρα πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονος Ορφανοτροφείου Βόλου<http://old.imd.gr/catalog/poi/11/3>, όπου φυλάσσεται παλαιά εικόνα του Αγίου Φανουρίου. Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί, στις 7.00 μ.μ., ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Φανουρίου.

Στον Άγιο Φανούριο τιμάται και το αριστερό κλίτος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου<http://old.imd.gr/catalog/poi/11/13>, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί στις ο Μέγας Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Πανήγυρις του Αγίου Φανουρίου τελείται και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βόλου<http://old.imd.gr/catalog/poi/11/16>, όπου την παραμονή της εορτής, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ