24.8 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της τουρίστριας στην Ανάβρα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα αυτεπάγγελτη προκαταρκτική ερευνα διέταξε ο Εισαγγελέας Βόλου, με αφορμή τον θάνατο της τουρίστριας την περασμένη Κυριακή, λίγο έξω από το αγροτικό ιατρείο Ανάβρας για το γεγονός ότι το ιατρείο ήταν κλειστό και δεν υπήρχε γιατρός.

 

Η προκαταρκτική ανατέθηκε στον Πταισματοδίκη Βόλου, προκειμένου να διερευνήσει πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για πιθανή έκθεση σε κίνδυνο και για παράβαση καθήκοντος. Διευκρινίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί κάποια μήνυση, ωστόσο ο κοινωνικός αναβρασμός που έχει προκληθεί είναι έντονος. Το συμβάν έγινε γνωστό μετά από την επιστολή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιάννη Τσαντούρη προς τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φώτιο Σερέτη μέσω της οποίας ζητά την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Ανάβρας.
Η έρευνα θα αφορά, στη συγκέντρωση υλικού και καταθέσεων, σχετικά με το ιατρικό ιστορικό της θανούσης, τι έπαθε εκείνη την ημέρα, ενώ αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από την οικογένειά της και όσους βρίσκονταν εκεί τη μοιραία ημέρα μαζί της, καθώς και τους λόγους που δεν υπήρχε γιατρός, ενώ αναμένεται να διερευνηθούν αν προκύπτουν τυχόν ευθύνες της 5Ης ΥΠΕ, ή του Κ.Υ. Αλμυρού κι αναμένεται να εξεταστεί και το καθεστώς που δεν υπήρχε γιατρός.
Υπενθυμίζεται ότι, η άτυχη γυναίκα την περασμένη Κυριακή, βρέθηκε στην Ανάβρα όπου έκανε διακοπές. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγα μέτρα από το αγροτικό ιατρείο Ανάβρας κατέληξε. Να σημειωθεί ότι το ιατρείο ήταν κλειστό και δεν υπήρχε γιατρός.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ