17.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άδωνις Γεωργιάδης για τον θάνατο ηλικιωμένης τουρίστριας στην Ανάβρα: «Έγιναν αλλιώς τα πράγματα, δεν υπάρχουν ιατροί στην περιφέρεια τις Κυριακές!»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσίαση του βιβλίου “Γρηγόριος Κωνσταντάς, Άνθιμος Γαζής:- Οι πρωτοπόροι της εκπαίδευσης στην Ελλάδα”

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚεΒιΜαΣύ), οι Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ,...

«Απόβαση» ανθρωπιάς του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας, στα Κανάλια (+video)

Πέρασε κάθε προσδοκία, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας από το ξεκίνημα...

Επίσκεψη του Προέδρου του τμήματος ahepa

Κατά την επίσκεψη του Προέδρου του τμήματος  ahepa hj13...

Παρέμβαση σχετικά με τον θάνατο ηλικιωμένης τουρίστριας στην Ανάβρα Μαγνησίας καθώς το αγροτικό ιατρείο ήταν κλειστό και δεν μπορούσε να λάβει την απαραίτητη ιατρική βοήθεια έκανε στο open ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

 

 

Ο κ. Γεωργιάδης για ακόμη μια φορά τα βρήκε όλα καλώς καμωμένα στο σύστημα υγείας προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και φυσικά δεν απάντησε γιατί δεν υπάρχει γιατρός στο χωριό.

Συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN φιλοξενήθηκε νωρίτερα ο αντιδήμαρχος Αλμυρού, Γιάννης Τσαντούρης ο οποίος περιέγραψε όσα τραγικά συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στην Ανάβρα με την τουρίστρια. Όπως τόνισε, από τον Γενάρη ο ιατρός που έχει διοριστεί έχει εμφανιστεί μόνο τρεις φορές στην περιοχή με τους κατοίκους και τους επισκέπτες να μην έχουν που να στραφούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να χρειάζεται να πηγαίνουν μέχρι το Βόλο, μια απόσταση 40 χιλιομέτρων όταν προκύψει ιατρική ανάγκη.

Στην τηλεφωνική του παρέμβαση ο Υπουργός έφτασε στο σημείο να διαψεύσει τα λεγόμενα του αντιδημάρχου που μένει στο χωριό και γνωρίζει το περιστατικό τονίζοντας πως τα πράγματα έγιναν αλλιώς!

Όπως τόλμησε να πει, μεταξύ άλλων, τα Σαββατοκύριακα σε κανένα περιφερειακό ιατρείο δεν υπάρχουν γιατροί «από την ίδρυση του ΕΣΥ» την δεκαετία του 1980. «Δυστυχώς αυτό είναι κάτι σύνηθες γιατί υπάρχει πολύ χαμηλό ενδιαφέρον για τις θέσεις αυτές», έσπευσε να εξηγήσει…

Σχετικά με την τουρίστρια ανέφερε πως «το ασθενοφόρο έφτασε σε 20 λεπτά, ενώ της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Δεν έφυγε λόγω έλλειψης γιατρού. Είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μην μεταφέρουμε λανθασμένες εντυπώσεις».

Πηγή:newsbreak

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ