24 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί της Λάρισας – Ζέρβας: «Να δώσουν όλα τα ψυχικά ευεργετήματα που παρέχει το επάγγελμα» (φωτό – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης, σε κλίμα ικανοποίησης και υπερηφάνειας, η ορκωμοσία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στον χώρο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, οι οποίοι είναι πλέον και επισήμως έτοιμοι να αναλάβουν τα καθήκοντά τους στα σχολεία της Λάρισας.

«Είναι μεγάλη χαρά να εντάσσουμε νέους συναδέλφους στην εκπαίδευση του νομού μας», δήλωσε ο αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Νίκος Ζέρβας, κ. Νίκος Ζέρβας. «Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε τη δυνατότητα να υποδεχόμαστε νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι, για να υπηρετούν του λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Σήμερα έχουμε τους δέκα πρώτους και αναμένουμε τις επόμενες ημερες περίπου εξήντα, εβδομήντα νέους νέους συναδέλφους. Τους ευχόμαστε καλή υγεία και καλή υπηρέτηση και βέβαια να πάρουν και να δώσουν όλα τα ψυχικά ευεργετήματα που παρέχει το επάγγελμα του εκπαιδευτικού».

Οι δέκα εκπαιδευτικοί, με το χέρι στο Ευαγγέλιο, έδωσαν όρκο να υπηρετήσουν με πίστη το λειτούργημα που επέλεξαν να τελέσουν, στο οποίο έπειτα αναφέρθηκε εκ νέου ο κ. Ζέρβας, δίνοντας τις ευχές του για καλή σταδιοδρομία και για μια καλή σχολική χρονιά.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ