17.8 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αθώος ο 34χρονος Ρομά που χτύπησε αλύπητα την γυναίκα του – Τον δικαιολόγησε η ίδια

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 34χρονος, ο οποίος χτύπησε αλύπητα την γυναίκα του την ώρα που βρίσκονταν σε γλέντι Ρομά.

Η σύζυγος και θύμα του κατηγορουμένου, ενώπιον του δικαστηρίου, απέδωσε το ακραίο περιστατικό βίας που έζησε σε γλέντι αρραβώνα, όπου συμμετείχε μαζί με τον σύζυγό της, στο γεγονός ότι ήταν και οι δύο πολύ μεθυσμένοι. Ωστόσο, η ίδια τόνισε πως, παρόμοια περιστατικά αλλά με λιγότερη βία, συμβαίνουν αρκετά συχνά.

Η άτυχη γυναίκα ανέφερε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της καθώς έχουν τρία παιδιά.

Όπως καταγράφηκε στη μηνυτήρια αναφορά του θύματος, παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και πριν από αρκετό καιρό, όταν το ζευγάρι διέμενε στα Τρίκαλα με τα παιδιά του, και μετά από ξυλοδαρμό, χρειάστηκε η γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η ίδια, ενώπιον του δικαστηρίου, το αρνήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 15ης Αυγούστου, σε γλέντι αρραβώνα στη συνοικία του Αλιβερίου, στη Νέα Ιωνία όπου ο 34χρονος, αφού είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και υπό άγνωστη αιτία, επιτέθηκε με μπουνιές στη σύζυγό του.

Πηγή: gegonota.news

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ