23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον Marathon Pour Tous στο Παρίσι και σε 4 αγώνες στην Ελλάδα έτρεξαν οι δρομείς

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέξας: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου – Δείτε βίντεο με την τεράστια φλόγα

Πανικός προκλήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα)...

Θετική η  Hellenic Train για τα χειμερινά δρομολόγια του “Μουτζούρη”

  Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic...

Οι δρομείς του ΣΔΥΒ έτρεξαν πριν και μετά τον Δεκαπενταύγουστο, σε αρκετούς αγώνες που έγιναν στην Ελλάδα. Την ίδια ημέρα με τον αγώνα της Γαλλίας, το Σάββατο 10 Αυγούστου στο 3ο Sterea Run – Karpenisi Night Run, ο Βασίλης Αργυρίου κατέλαβε την 9η θέση στα 10 χιλιόμετρα με χρόνο 40:16.

Το Aidonochori Race, ο Ορεινός Αγώνας Αηδονοχωρίου Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Αυγούστου, με τον Θανάση Χάδο να τερματίζει 2ος στη γενική κατάταξη στα 5 χιλιόμετρα με 22:47.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου έγινε στη Χαλκιδική το «Κασσανδρηνό – Ορεινές διαδρομές», όπου ο Αμβρόσιος Δημητριάδης τερμάτισε 2ος στη γενική κατάταξη των 12 χιλιομέτρων με 55:09. Την τρίτη θέση στις γυναίκες κατέλαβε στα 6 χιλιόμετρα η Φανή Χασιώτη με 45:21, ενώ η ίδια το επόμενο πρωί έτρεξε και στην Άνω Μηλιά Πιερίας, στον 10ο Δρόμο των Μουσών, σε ορεινή διαδρομή απόστασης 10 χιλιομέτρων και πήρε τη 16η θέση στις γυναίκες με 1:19:59. Ο Ντίνος Πεταλωτής τερμάτισε σε αυτό τον αγώνα 108ος με 1:29:27.

Στις 15 Σεπτεμβρίου ο 6ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών

Ο αγαπημένος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, και δρομείς από όλη την Ελλάδα θα τρέξουν στις πανέμορφες παραθαλάσσιες διαδρομές (10χλμ, 5χλμ, Παιδικός Αγώνας) του οικισμού του Νοτίου Πηλίου, ενώ βέβαια δεν θα χάσουν το μπάνιο στη θάλασσα των Καλών – όνομα και πράγμα – Νερών. Οι εγγραφές γίνονται στο λινκ bit.ly/kalanera24, ενώ προς διευκόλυνση όσων μένουν στον Βόλο, πραγματοποιούνται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160. Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Εναλλακτικού Τουρισμού και Πολιτιστικών Δράσεων Νοτίου Πηλίου (Bad Influence), τον ΣΔΥ Βόλου, τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πολύτιμη όπως σε κάθε διοργάνωση στη Μαγνησία θα είναι η συνδρομή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.

Εγγραφές για τον αγώνα των Καλών Νερών γίνονται επίσης στις συναντήσεις των μελών του ΣΔΥΒ που πραγματοποιούνται στο στάδιο ΕΑΚ κάθε Δευτέρα από 20.00 ως 20.30, και στα γραφεία του ΣΔΥΒ στο Πανθεσσαλικό κάθε Πέμπτη από ώρα 17.00 ως 17.30. Επίσης γίνονται με επικοινωνία με το ΔΣ, με τον Κώστα Παλάντζα τηλ. 6993953012, και στο μέιλ [email protected]. Παράλληλα ο ΣΔΥΒ κάνει εγγραφές για όλους τους προσεχείς αγώνες, για τον 15ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου ΔΕΗ Μνήμες Λιγνίτη που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα στις 15/9, καθώς και για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου. Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ανακασιά Πηλίου ο «Θεοφίλειος» Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος, και ο ΣΔΥΒ θα είναι επίσης εκεί.

Η καλοκαιρινή συνεστίαση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου

Την προσεχή Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 21.00, θα γίνει η καθιερωμένη καλοκαιρινή συνεστίαση των μελών και των φίλων του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλο, στην Αύρα στον Άναυρο. Μπορείτε να έρθετε όλοι, με τις οικογένειές σας και με φίλους! Μοναδικό απαιτούμενο, να κάνετε έγκαιρα κράτηση αναφέροντας και αριθμό θέσεων, επικοινωνώντας με τον σύλλογο και με το ΔΣ. Τιμή μενού 13 ευρώ, χωρίς τα ποτά.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ