23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Επετειακό βίντεο “100 χρόνια ΝΙΚΗ”

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέξας: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου – Δείτε βίντεο με την τεράστια φλόγα

Πανικός προκλήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα)...

Θετική η  Hellenic Train για τα χειμερινά δρομολόγια του “Μουτζούρη”

  Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic...

Σαν Σήμερα πριν από 100 χρόνια στις 19 Αυγούστου 1924 μια ομάδα προγόνων μας που ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους στη Μικρά Ασία και εγκαταστάθηκαν στις παράγκες της Ν.Ιωνίας και του Βόλου ένιωσαν την ανάγκη να ιδρύσουν το σύλλογο μας για να στεγάσει τον αθλητισμό από τις αλάνες στο γήπεδο μας “Π.Μαγουλάς ” τη θρυλική “κλούβα”. Έκτοτε η ίδρυση του συλλόγου μας, έγινε σημείο αναφοράς διαχρονικά στην ιστορία της παιδείας του αθλητισμού και του πολιτισμού του τόπου μας.
Στην πορεία των χρόνων ο σύλλογος έζησε και συνεχίζει να ζει ένδοξες στιγμές . Παράλληλα καθημερινά δίνει το στίγμα του στην ιστορία της πόλης μας αλλά και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία. Στο πέρασμα των χρόνων υπήρξαν και στιγμές πίκρας και απογοήτευσης αλλά ποτέ δεν στάθηκαν ικανές να σταματήσουν την πορεία για νέες προκλήσεις και νέες διαδρομές με όραμα και στόχους που κατακτήθηκαν μέσα από τον αθλητισμό.
Σήμερα γιορτάζουμε 100 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού και κάθε στιγμή αυτής της ιστορικής διαδρομής μας γεμίζει με δύναμη και όραμα για το νέο ξεκίνημα στην νέα εκατονταετία που ξεκινάει.
Με την ίδια κουλτούρα που είναι ταυτισμένη με τη ζωή του καθενός και της καθεμιάς που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και νιώθουμε το ίδιο συναίσθημα για την ομάδα και το σύλλογο μας.
Με αίσθημα μεγάλης ευγνωμοσύνης στον καθένα και την καθεμιά που κράτησε ζωντανή αυτή τη φλόγα στο βωμό του αθλητισμού και του πολιτισμού.
Ευχαριστούμε όλους για την διαχρονική προσφορά τους στο σύλλογο μας. Νιώθουμε υπερήφανοι για τους ήρωες μας που αναδείχθηκαν μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας μας στην πορεία αυτή των 100 χρόνων και συνεχίζουμε σε όλα τα αθλήματα να γράφουμε χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας μας..
Υπηρετούμε με την ίδια πίστη και αφοσίωση τις αρχές και αξίες μας και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς περιμένουμε με την ίδια προσμονή αλλά και προσδοκία να ζήσουμε ανάλογες μεγάλες στιγμές.
Η ευθύνη μας είναι μεγάλη και δεν είναι βάρος αλλά ιερή υποχρέωση που μέσα από μια συστράτευση όλων, θα μας οδηγήσει στη νέα εκατονταετία με τους ίδιους στόχους που έχουν καταγραφεί στο ιδρυτικό καταστατικό του συλλόγου μας μέσα από την σύγχρονη θεώρηση του αθλητισμού που καλλιεργεί το σώμα και το πνεύμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που στήριξαν και στηρίζουν ο καθένας με τον τρόπο του  αυτή την ιδέα που υπηρετούμε και έχουμε χρέος να την διαφυλάξουμε και να τη παραδώσουμε στις νέες γενιές του τόπου μας μεγαλύτερη και με νέες προοπτικές στις σύγχρονες προκλήσεις.
Είμαστε όλοι υπηρέτες αυτής της ιδέας και ο σύλλογος ανήκει σε όλους μας και στην κοινωνία. Ανήκει στον αθλητισμό και το  πολιτισμό του τόπου μας.
Η συνεισφορά του καθενός είναι συγκινητική και η διάθεση να εκφράσει τη δική του ΝΙΚΗ  επίσης μοναδική.
Το σύμβολο μας μεγαλειώδες που μόνο ιδέα μπορεί να εκφράζει.
Η ΝΙΚΗ  είναι αυτό που ταυτίζεται με την ίδια τη ζωή που κάθε μέρα παλεύει πέφτει σηκώνεται εξελίσσεται οραματίζεται κατακτά στόχους και ποτέ δεν σταματά να βαδίζει σε αυτό το μονοπάτι της ζωής.
Η ΝΙΚΗ είναι στο  DNA μας και εκφράζεται ποικιλοτρόπως σε κάθε έκφραση και κάθε στιγμή από τον καθένα που ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια μας.
Η ΝΙΚΗ είναι ένας Οργανισμός προσφοράς που λειτουργεί στο περιβάλλον της κοινωνία μας.

Ταπεινά υποκλινόμαστε στον καθένα που υπηρέτησε και διαφύλαξε τις αξίες μας και μας της παρέδωσε να συνεχίσουμε για να τις μεταλαμπαδεύσουμε στην επόμενη γενιά.

Σήμερα στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του ένδοξου συλλόγου μας και τιμώντας την κάθε στιγμή παρουσιάζουμε το επετειακό βίντεο με την διαδρομή μας  και την πορεία προς το μέλλον.
Όπως από γενιά σε γενιά μεταφέρθηκε και  έζησε η ιδέα μας έτσι να την μεταδώσουμε και εμείς σε όλους για να την γνωρίσουν και να την μάθουν .
Συστηνόμαστε σε όλους μέσα απο το επετειακό βίντεο μας που μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/0YfLizqiXLY?si=izSM5On8tIWCh2_6

Σήμερα γιορτάζουμε τη ΝΙΚΗ και σας προσκαλούμε όλους στη γιορτή μας.
Πιστοί στις αρχές και αξίες μας.
Για πάντα ΝΙΚΗ !!!….

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ