22.3 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το μήνυμα του Θανάση Μπίζιου για την εορτή του 15Αύγουστου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ελασσόνας και της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Θανάσης Μπίζιος, με αφορμή την γιορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου , σε μήνυμα του αναφέρει:

Δεκαπενταύγουστος, η μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μια από τις πιο σημαντικές και σεβαστές θρησκευτικές εορτές στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Σήμερα τιμούμε την Παναγία, την Μητέρα όλων των Χριστιανών, στη χάρη Της απευθυνόμαστε και προσευχόμαστε για προστασία, καθοδήγηση και ελπίδα.

Η ημέρα αυτή είναι γεμάτη από συμβολισμό και θρησκευτική σημασία, καθώς ενώνει τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, είτε βρίσκονται στις εκκλησίες των μεγάλων πόλεων είτε στα ταπεινά ξωκλήσια των χωριών. Είναι μια μέρα που συνδυάζει τη θρησκευτική ευλάβεια με την πολιτιστική παράδοση, καθώς και την οικογενειακή συνάντηση και την κοινωνική συνύπαρξη.

Ιδιαίτερα στην επαρχία Ελασσόνας το «καλοκαιρινό Πάσχα» έχει ιδιαίτερη αξία, με τους πιστούς να συρρέουν στην ιστορική και φημισμένη Ιερά Μονή της Παναγίας Ολυμπιώτισσας στην πόλη της Ελασσόνας ή στις ξεχωριστές εκδηλώσεις με ιδιαίτερο θρησκευτικό και παραδοσιακό «χρώμα» που λαμβάνουν χώρα στα όμορφα χωριά μας.

Σε αυτή την επέτειο, ευχόμαστε σε όλους υγεία, ειρήνη και αγάπη. Ας μας εμπνεύσει η Παναγία με τη δύναμη και την ταπεινότητά της, ώστε να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της ζωής με πίστη, κουράγιο και αλληλεγγύη. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και σε όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ